• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: birjand-17615

بهداشت مهمترين اولويت در محصولات كارخانه‌هاي خوراك دام

untitled

 مديركل دامپزشكي خراسان جنوبي گفت: بهداشت، سلامت و كيفيت، مهمترين اولويت در محصولات كارخانه‌هاي خوراك دام و طيور است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، عليرضا رفيعي‌پور در جمع صاحبان صنايع توليدخوراك دام و طيور ، گفت: محصولات با كيفيت كارخانه‌هاي خوراك دام يكي از موثرترين عوامل در توليد فرآورده‌هاي خام دامي سالم است.

وی ادامه داد: تامين غذاي سالم براي دام، طيور و آبزيان سبب افزايش توليد فرآورده‌هاي خام دامي بهداشتي شده و تضمين سلامت جامعه انساني را فراهم مي‌سازد

مديركل دامپزشكي خراسان جنوبي بر رعايت ضوابط و دستورالعمل هاي سازمان دامپزشكي در محصولات توليدي كارخانه‌هاي خوراك دام ، طيور و آبزيان تاكيد كرد و اجراي قوانين يادشده را تامين كننده توليد پايدار در كارخانه‌هاي مزبورعنوان كرد.

رفيعي‌پور با بيان اينكه كارخانه‌هاي خوراك دام و طيور تازه تاسيس استان مجهز به آخرين تكنولوژي روز دنيا هستند، تصريح كرد:كارخانه‌هاي قديمي‌تر نيز در صدد به روزرساني تجيزات فني خود باشند.

وی توجه به زنجيره توليد شامل مرغ مادر،كارخانه جوجه كشي، مرغ گوشتي،كارخانه‌هاي خوراك طيور،كشتارگاه و صنايع تبديلي گوشت سفيد را در توليد فرآورده‌هاي بهداشتي و سالم حائز اهميت توصيف كرد.    

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.