• چهارشنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: birjand-37421

تشکیل 360 پرونده احتکار به ارزش بیش از 18 میلیارد ریال در خراسان جنوبی

1397061210170258615241824

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: از ابتدای طرح نظارتی ویژه احتکار تاکنون 29 هزار و 380 بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی خراسان جنوبی انجام که در این راستا 360 پرونده تخلف به ارزش 18 میلیارد و 290 میلیون ریال تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، داود شهرکی، اظهار کرد: طرح نظارتی مبارزه با احتکار از 16 تیرماه در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و برخورد با متخلفین با نظارت 60 بازرس و 650 ناظر افتخاری در استان آغاز شده و تا آرامش کامل بازار ادامه دارد.

وی افزود: بازرسان سازمان با بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی و همچنین طی گشت‌های مشترکی با تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، بسیج و اتاق اصناف، بازرسی نوبه‌ای انجام داده‌اند که در این راستا 360 پرونده تخلف به ارزش 18 میلیارد و 290 میلیون ریال تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ادامه داد: در این مدت 925 مورد گزارش مردمی از طریق سامانه تلفنی 124 به اداره نظارت، بازرسی و حمایت از مصرف مصرف کنندگان این سازمان اعلام شده است که در این راستا 105 پرونده تخلف تشکیل شده است.

شهرکی خاطر نشان کرد: بیشترین بازرسی‌های صورت گرفته از واحدهای عرضه کننده مواد غذایی انبارها و شرکت‌های پخش صورت گرفته است.

وی ضمن تشکر از دست اندرکاران اجرای طرح مبارزه با احتکار و همشهریان، یادآور شد: از هم استانی‌ها درخواست داریم تخلفات اقتصادی را از طریق تماس با سامانه 124 به ستاد خبری این سازمان گزارش دهند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.