• چهارشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: birjand-37564

پذیرش مقاله عضو گروه پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در مجله "فرآوری و تولید مواد غذایی"

68945

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی از پذیرش مقاله علمی پژوهشی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی این واحد در مجله "فرآوری و تولید مواد غذایی" خبر داد.

جلال الدین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان جنوبی، گفت : مقاله علمی پژوهشی " اثر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر مطلوبیت طعم در میوه تازه گیاه دارویی عناب" توسط سکینه کهنسال واجارگاه؛ عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان و همکاران، پذیرش نهایی شد و در اولویت چاپ قرار دارد.

وی افزود: مجله فرآوری و تولید مواد غذایی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی، منتشر می‌شود یکی از مجلات معتبر کشور در زمینه صنایع غذایی است که منحصرا به چاپ جدیدترین نتایج تحقیقات محققین بر روی صنایع غذایی می‌پردازد و در سامانه نشریات دانشگاه آزاد اسلامی ثبت شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: این مقاله بخشی از طرح پژوهشی اجرا شده در این مجتمع   با عنوان " اثر بسته بندی و زمان انبارداری در دماهای مختلف نگهداری بر خواص کیفی میوه تازه عناب"  بوده که با هدف شناسایی راهکارهای افزایش ماندگاری عناب تازه و تعیین میزان تغییرات متابولیکی انجام شده است.

صادقی یادآور شد: این مقاله با همکاری مهندس "محسن پویان"، "حسین راغ آرا" و دکتر "مهدی ابراهیمی" تهیه و تدوین شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.