• چهارشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: fars-54030
  • خبرنگار : 50031

تغذیه مناسب فصل پاییز برای افراد مبتلا به آلرژی

3434

کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت ‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.

به گزارش ایسنا منطقه فارس به نقل از علوم پزشکی شیراز، عاطفه کهنسال گفت: میوه‌های انرژی ‌زا مثل موز، میوه‌ های گرم ‌تر مثل انبه، میوه ‌های دارای ویتامین C مانند مرکبات و سیب و خشکبارهایی مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می‌شود.

پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل است.

او اضافه کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانه‌ های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند .

کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفولانزا هستند به تشدید علایم آن‌ها کمک می ‌کند .

او استفاده از سبزی ها را بهترین راه مبارزه با آلرژی بیان کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاح های مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آن ها در بیشتر غذاها استفاده شود .

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه کلم بروکلی می تواند سینوس ها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد: روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.