• سه‌شنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: fars-55272
  • خبرنگار : 50029

دوره آموزشی نظارت بر ذبح شرعی در فارس برگزار شد

دوره آموزشی نظارت بر ذبح شرعی در فارس برگزار شد

دوره آموزشی نظارت بر ذبح شرعی با حضور مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور و مسئول نظارت بر ذبح و صید شرعی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور و روحانیون ناظر ذبح در شیراز برگزاری شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در جهاد کشاورزی فارس در حاشیه برگزاری دوره گفت: هدف از برگزاری گردهمایی امروز ایجاد همدلی و وفاق و آشنایی ناظرین ذبح شرعی که در استان فارس فعالیت می‌کنند با یکدیگر است.

حجت‌الاسلام قائمی افزود: مردم با اعتماد به روحانیون ناظر به حلالیت غذا و بهداشتی بودن آن اطمینان پیدا می‌کنند و وزارت جهاد کشاورزی و به طبع آن سازمان دامپزشکی مسئولیت نظارت بر ذبح شرعی است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به این که در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب قرار داریم باید موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران را در مدت این چهل سال به مردم بازگو کنیم و این دستاوردها را با قیاس با آمار اول انقلاب اطلاع رسانی کرد.

محمدمهدی قاسمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز گفت: در آستانه 40 سالگی انقلاب هستیم و خوشبختانه توفیقات بسیار خوبی در عرصه کشاورزی داشته‌ایم.

وی افزود: در بخش کشاورزی در کشور از 26 تا 29 میلیون تن محصولات کشاورزی در حال حاضر به بیش از 120 میلیون تن تولید در کشور رسیده‌ایم که این مهم با تلاش کشاورزان، مسئولین و نظام تحقق یافته است.

قاسمی خاطر نشان کرد: اقدامات بسیار مهمی در حوزه دام و طیور انجام شده که نمونه بارز آن صادرات محصولات لبنی و مرغ است.

وی با بیان اینکه  فارس مقام چهارم را در تولیدات دامی در کشور در اختیار دارد، عنوان کرد: استان فارس رتبه اول را در تولید گوشت قرمز در اختیار دارد.

قاسمی اظهار داشت: استان فارس با تولید بیش از 10 میلیون تن محصولات کشاورزی بیش از 10 درصد تولیدات کشاورزی کشور را در اختیار دارد و این استان 2،5 میلیون تن ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی در زمینه فرآوری انگور، مرکبات، سیب و ... دارد و این استان ویترین محصولات باغبانی کشور است.

وی تاکید کرد: به واسطه دین و مذهبی که داریم خواستار غذای حلال هستیم حتی کشورهای دیگر نیز وقتی برند حلال را بر روی محصولی می‌بینند از این نوع محصولات استفاده می‌کنند.

حجت‌الاسلام کلانتری، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور نیز گفت: همراه با نظارت شرعی باید نظارت بهداشتی هم انجام شود.

وی افزود: در ایران ذبح هم در داخل کشور و هم در خارج از کشور به صورت شرعی انجام می‌شود و استان فارس یکی از استان‌هایی است که در زمینه آموزش ناظرین و ذابحین در کشور پیشرو است.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور خاطر نشان کرد: به دنبال ایجاد سازمانی تحت عنوان سازمان حلال در کشور هستیم که در حال حاضر به دستور رئیس جمهور شورای سیاست گذاری حلال در کشور راه‌اندازی شده که شامل 4 کمیته است.

وی یادآور شد: تاکنون 30 واحد استاندارد تشویقی حلال را در کشور کسب کرده‌اند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.