معاون شهرسازی و معماری شهرداری شیراز گفت: یکی از راهکارهایی که در سطح تاکتیکی مطرح شده و بسیاری از شهرها برای ارتقای کیفیت فضاها و افزایش تعاملات اجتماعی از آن بهره میگیرند، خیابان خوراکیها است .
به گزارش ایسنا منطقه فارس، جواد بهادری پنحشنبه
۳۱
مرداد در جمع خبرنگاران عنوان کرد: امروزه یکی
از شاخصهای توسعه شهری، وجود محدودهها و خیابانهای مخصوص عابر پیاده است
.
وی با بیان
اینکه این محدودهها اغلب به صورت دائمی و گاهاً به طور موقت و فصلی عمل میکنند،
ادامه داد: محدودههای پیاده، بسته به نوع ظرفیت و پتانسیلهای محلی، میتوانند
نقشهای گوناگونی بخود بگیرند که عمدهی هدف از ایجاد آنها ارتقاء کیفیتهای فضایی
در عصر کمیتها است
.
معاون
شهرسازی و معماری شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: معماریکه یکی از مهمترین این کیفیتها
است، سرزندگی فضای شهری است. سرزندگی نه تنها جریان روزانه را در خود دارد، بلکه
گامی پیش نهاده و فراتر از آن عمل میکند و علاوه بر سرزندگی، افزایش ماندگاری در
فضاها و حیات شبانه نیز در ارتقاء زیست شهری نقش مهمی به عهده دارند
.
بهادری
اضافه کرد: شهرداری کلانشهر شیراز با درک اهمیت این موضوع و با هدف ارتقاء کیفیتهای
فضای شهری، اقدام به تهیه برنامهراهبردی زندگی پیاده در این کلانشهر کرده که این
برنامه به دنبال ایجاد و ارتقای کیفیتهای مذکور در شهر شیراز است
.
وی افزود: خیابان خوراکیها یا خیابان غذا
(food street)
به
خیابانهایی گفته میشود که عمدتاً برای غذا خوردن با اولویت حداکثری عابر پیاده
مورد استفاده قرار میگیرند
.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز گفت: خیابان مشکینفام باتوجه به پتانسیلهای محیطی از جمله مجاورت با پارک بزرگ آزادی، وجود بازار انقلاب و سابقه آن در تولید غذاهای خیابانی و همچنین نداشتن نقش عمده جابجایی ترافیکی این محور، یکی از گزینههای مدیریت شهری برای تحقق این موضوع است که در اداره مطالعات و طراحی شهری حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شیراز طراحی شده است، چنانچه این فضا محقق شود، کیفیتهای فضایی نظیر سرزندگی، ماندگاری و حیات شبانه در این محل تقویت شده و تعاملات اجتماعی که کلید اصلی ایجاد فضای شهری است، ارتقای پیدا خواهد کرد.
نظرات