• دوشنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: fars-59418
  • خبرنگار : 50029

در بازرسی‌های کارشناسان سلامت انجام شد؛

سنجش ایمنی مواد غذایی در ایام محرم

محرم-2

مسئول گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز از انجام ۸۱ نمونه‌برداری مواد غذایی و چهار هزار و ۶۵۱ سنجش ایمنی مواد غذایی با دستگاه‌های سنجش پرتابل توسط کارشناسان سلامت این دانشگاه در ایام محرم خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه فارس به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سیامک شمس گفت: هر ساله در ماه‌های محرم و صفر، با توجه به وجود موکب‌ها و تکیه‌های عزاداری و تهیه و عرضه مواد غذایی، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم در زمینه تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراکز مذهبی و محل‌های پخت نذری انجام می‌شود .

او ادامه داد: امسال نیز کارشناسان بهداشت محیط در قالب ۷۰ تیم بازرسی، در ایام تعطیل و غیرتعطیل، کار نظارت بر مراکز و اماکن حساس به ویژه مساجد و اماکن متبرکه، آب آشامیدنی و مواد غذایی را به صورت ویژه پیگیری کردند که این تشدید نظارت‌ها تا پایان ماه صفر ادامه دارد .

مسئول گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین اعلام کرد که سه هزار و ۸۶۴ بازرسی بهداشت محیط در دهه نخست محرم، با مشارکت کارشناسان سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

شمس از دیگر اقدامات انجام شده در این دهه به برگزاری نشست‌های هماهنگی با ادارات، برگزاری نشست‌های آموزشی برای هیات امنای مساجد و مسئولان تکایا و هیات‌های عزاداری و نظارت بر گندزدایی سرویس‌های بهداشتی اشاره کرد .

وی اضافه کرد: علاوه بر بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، صدور هزار و ۸۳۲ کارت تندرستی، انجام ۵۷۳ نمونه برداری میکروبی و شیمیایی و ۱۸ هزار و ۴۳۵ کلرسنجی از آب شُرب، از دیگر خدمات بازرسان بهداشت محیط در این ایام بوده است .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.