• شنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-128022
  • خبرنگار : 50041

آغاز برداشت برنج به صورت دستی و مکانیزه در گیلان

آغاز برداشت برنج به صورت دستی و مکانیزه در گیلان

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت برنج به صورت دستی و مکانیزه به صورت موردی در مزارع زودکاشت استان آغاز شده است.

لیلا بذرکار در گفت‌و‌گو با ایسنا – منطقه گیلان، با اشاره به اینکه گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد گفت:برداشت برنج به صورت موردی در مزارع زودکاشت استان آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه برداشت مکانیزه برنج موجب کاهش هزینه‌های قیمت تمام‌شده تولید برنج سفید می‌شود، افزود: برداشت مکانیزه برنج در استان آغاز شده است و از این پس روند سریعتری می گیرد.

بذرکار ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود، برداشت برنج در شالیزارهای استان تا اول شهریورماه سالجاری به اتمام برسد.

وی گفت: در صورت شرایط اقلیمی مناسب برنامه داریم، پرورش راتون در استان افزایش یابد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان‌ کرد: سال گذشته در 80 هزار هکتار از شالیزاری استان پرورش راتون انجام شده بود و امسال هم پیش‌بینی می‌شود در همین حد یا کمی بیشتر پرورش راتون در گیلان انجام شود.

وی تصریح‌ کرد: راتون برنجی با کیفیت و کم هزینه‌تر از برنج اولیه است که پرورش آن منجر به افزایش تولید برنج سفید استان و درآمد کشاورزان می‌شود.

بذرکار اضافه کرد: رسیدگی خوشه‌های طلایی برنج در شهرستانهای صومعه سرا، املش و فومن بیش از شهرستانهای دیگر گیلان است.

وی با بیان اینکه شهرستان رشت بزرگترین شهرستان برنج خیز کشور است، گفت: علیرغم دل‌نگرانی‌هایی که وجود داشت مزارع برنج این شهرستان در وضعیت مطلوبی به سر می‌برند.

به گزارش ایسنا،اغلب رقم کشت شده در گیلان هاشمی است و استان گیلان دومین استان تولید کننده برنج در کشور است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.