• دوشنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-129711
  • خبرنگار : 50041

تولید 18 هزار تن تخم مرغ محلی در گیلان

تخم مرغ

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سالانه 18هزار تن تخم مرغ محلی در استان تولید می شود.

سورنا چایچی در گفت‌و‌گو با ایسنا-منطقه گیلان، گفت:در مجموع در گیلان 21هزار تن تخم‌مرغ تولید می شود که 3هزار تن آن به صورت صنعتی و 18هزار تن از سایر ماکیان بومی تولید می‌شود.

وی افزود: مردم تخم‌مرغ محلی را مغذی‌تر و سالم تر می‌دانند و استفاده از تخم‌مرغ های محلی در استان رو به افزایش است.

چایچی با بیان اینکه در تخم مرغ در پخت غذاهای گیلانی مورد استفاده قرار می‌گیرد،تصریح کرد: به طور معمول تخم‌مرغ‌های تولید شده در استان در بازارهای شهرستانهای استان به فروش می‌رسند.

وی تصریح کرد: پروش مرغ‌های خانگی معمولا در جوار خانه های روستایی صورت می‌گیرد و انجام این کار منجر به ارتقای درآمد خانوارهای روستایی می‌شود.

 مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان درخصوص افزایش جمعیت مرغ بومی گیلان گفت: گیلان از استانهای در معرض خطر آنفولانزا است و سال گذشته تعدادی مرغ بومی در گیلان معدوم شده‌اند، اما در مجموع ما از افزایش پرورش مرغ های خانگی حمایت می‌کنیم.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.