• دوشنبه / ۷ آبان ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-130241
  • خبرنگار : 50041

افزایش صد تنی تولید گوشت بوقلمون در گیلان

گوشت بوقلمون

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال گذشته در حدود ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شد گفت:  پیش‌بینی می‌شود، امسال حدود ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.

به گزارش ایسنا - منطقه گیلان، علی اکبرنژاد در خصوص  آمار واحدهای و تولید بوقلمون گوشتی استان گیلان با بیان اینکه در گیلان، تعداد چهار واحد بوقلمون مادر دارای پروانه بهره‌برداری و فعال به ظرفیت 20هزار و 900قطعه است،گفت:  تعداد ۹ واحد بوقلمون گوشتی نیز دارای پروانه بهره‌برداری به ظرفیت ۳۴هزار قطعه است.

وی افزود: همچنین تعداد ۱۴ واحد دارای پروانه تاسیس به ظرفیت 45هزار قطعه در استان صادر شده است که با سرمایه‌گذاری و تخصیص تسهیلات در آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

اکبرنژاد ادامه داد: تعداد دو کارخانه جوجه کشی بوقلمون گوشتی به ظرفیت 356هزار عدد تخم در هر دوره است.

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه در سال گذشته تولید گوشت بوقلمون در حدود ۵۰۰ تن بوده است، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود، امسال حدود ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.

گفتنی است؛مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور حدود ۴۰۰ گرم است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.