• سه‌شنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-130410
  • خبرنگار : 50041

نان بادامکاری غوطه‌ور در روغن بادام زمینی آستانه

روغن بادام

مدیر امور صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی گیلان گفت: روغن و کره بادام زمینی از برنامه‌های پیش روی جهاد کشاورزی گیلان است.

قاسم جوادزاده در گفت‌و‌گو با ایسنا - منطقه گیلان، با بیان اینکه شهرستان آستانه قطب تولید بادام زمینی در کشور است،گفت: در حال حاضر در گیلان 3 هزار هکتار باغات بادام زمینی وجود دارد.

وی افزود: اغلب بادام زمینی گیلان به صورت آجیلی مصرف می‌شود، این در حالیست که در دنیا برای مصارف گوناگون سرمایه‌گذاری‌های خوبی روی آن انجام می‌دهند.

جوادزاده با اشاره به اینکه سود و در آمد بادام‌کاری با تولید روغن و کره بادام زمینی به طور واقعی کسب می شود، ادامه داد: بادام ‌زمینی در ردیف دانه‌های روغنی پرطرفدار در دنیا است و ما نیز برنامه داریم،سرمایه گذاران جدید به سمت تولید روغن و کره بادام زمینی سوق دهیم.

وی خاطرنشان کرد:جهاد کشاورزی گیلان برای توسعه کشت بادام زمینی در نقاط و شهرستان‌های مختلف استان و استفاده از بذرها و ارقام جدید برنامه جامع و گسترده‌ای را در حال اجرا دارد.

مدیر امور صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی گیلان گفت: جهاد کشاورزی گیلان سعی دارد با تغییر رویکردهای فعلی زمینه استحصال روغن را از بادام زمینی تولید شده در استان فراهم کند. در مجموع فرآوری بادام زمینی ارزش افزوده تولید این محصول را به بادامکاران استان بر می‌گرداند.

وی افزود: 50تا 60درصد میوه بادام زمینی به روغن و کره تبدیل می‌شود و مابقی این میوه نیز پروتئین دارد که می‌توان آن را به آرد نانها اضافه کرد تا سلامت جامعه ارتقا یابد.

جوادزاده گفت: در حال حاضر یکی از کارخانه‌های بادام زمینی تولید روغن بادام زمینی را انجام داده است و در سالهای آینده  شاهد خواهیم بود که گیلان حرفهای مهمی را در تولید و کره بادام زمینی خواهد زد. 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.