• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-132402
  • خبرنگار : 50041

نظارت بر واحدهای تولیدکننده ماهی قرمز در گیلان

نظارت بر واحدهای تولیدکننده ماهی قرمز در گیلان

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان گیلان، گفت:استان گیلان به عنوان دارنده رتبه اول تولید ماهی قرمز در کشور است.

به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، منصف گفت: استان گیلان به عنوان دارنده رتبه اول تولید ماهی قرمز در کشور است و با فرارسیدن ماه‌های پایانی سال، اداره کل دامپزشکی استان گیلان نظارت بر واحدهای تولید کننده ماهی قرمز که مبادرت به ارسال ماهی به خارج از استان می کنند، را آغاز کرده است.

وی افزود: بر این اساس ماهیان قرمز تولید شده در این واحدها بازدید و از نظر سلامت مورد کنترل و بررسی قرار خواهند گرفت و برای واحدهای مورد تایید از نظر بهداشتی گواهی سلامت و گواهی حمل بهداشتی صادر خواهد شد.

به گزارش ایسنا،شبکه‌های دامپزشکی استان سالی 2 بار به ویژه در ایام پایانی سال از مراکز تولید و تکثیر، توزیع و عرضه و نگهداری ماهیان قرمز بازدید می‌کنند.

  این کارشناسان در بازدید از استخرهای پرورش ماهیان قرمز، نمونه برداری از آب و خوراک ماهی، فاکتورهای فیزیکی، شیمیایی و دمای آب، کیفیت غذا و همچنین سلامت ماهی از نظر ابتلا به انواع بیماری های ویروسی و انگلی را پایش می‌کنند.

به گفته کارشناسان شیلات ماهی قرمز از گونه‌های آبزیان حوزه آب های شرق آسیا و سیبری است و از 80 سال قبل، همراه کالاهای تجار به ایران آورده شد.

ماهی‌های زینتی که تولید و تکثیرش، به خاطر طرفدارانی که داشت هر سال افزایش یافت و حالا با گذشت سال‌ها، بیشتر از همه، از استخرهای پرورش ماهی گیلان، سر از تنگ‌های بلور ایرانی‌ها در آورده و سر سفره هفت سین شان خودنمایی می‌کند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.