• شنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-134532
  • خبرنگار : 50044

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان:

گیلانی ها روزانه 12 گرم نمک مصرف می کنند

download (2)

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد.

به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، دکتر علی داودی در اولین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی املش با اشاره به علت مرگ و میر در سطح استان اظهار کرد: 52 درصد از علت مرگ و میر در سطح استان گیلان، مربوط به مشکلات قلبی و عروقی است.

وی با بیان اینکه یکی از علل شایع مرگ و میرها را فشارخون بالا تشکیل می دهد، گفت: باید سبک زندگی مردم تغییر کند و مصرف سرانه نمک در استان گیلان از 12گرم در روز به 4 گرم در روز کاهش یابد .

رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی گیلان با اشاره به اجرای طرح ملی کنترل فشار خون، خاطر نشان کرد: جمعیت بالای 30 سال  استان، یک میلیون و پانصد هزار نفر هستند که از این تعداد حدود 22 هزار نفر در شهرستان املش ساکن هستند و باید در این طرح ملی غربالگری شوند.

داودی با اشاره به مضرات استفاده از کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها کیسه های پارچه ای را جایگزین مناسبی عنوان کرد .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.