معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: تغذیه با شیر مادر یکی از راهبردهای امنیت غذایی کودکان زیر 2 سال و بخشی مهم از شروع شیوه زندگی سالم محسوب می شود.
عباسی در گفت و گو با ایسنا-منطقه گیلان، با بیان
اینکه 10 تا 16 مرداد به عنوان هفته جهانی تغذیه با شیر مادر نامگذاری شده است،
اظهار کرد: «توانمند سازی والدین، تقویت تغذیه باشیر مادر؛ حال و آینده » به عنوان
شعار هفته جهانی تغذیه با شیر مادر است.
وی با بیان اینکه
تغذیه با شیر مادر یکی از راهبردهای امنیت غذایی کودکان زیر 2 سال و بخشی مهم از شروع
شیوه زندگی سالم محسوب می شود افزود: شیر مادر بهترین تغذیه، الگوی رشد و تکامل را
برای کودکان تامین می کند، سیستم ایمنی کودک را تقویت کرده و موجب کاهش بروز مرگ و
میر کودکان وارتقای سلامت کودکی و بزرگسالی می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه
علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: ترویج تغذیه با شیر مادر با افزایش بهره هوشی نسل ها و
بهره وری نیروی انسانی، کاهش بار مالی جامعه و خانواده و کاهش خروج ارز از کشور، راهی
برای اقتصاد مقاومتی است.
عباسی خاطرنشان
کرد: تغذیه با شیر مادر در شیر خواران از بروز بیماری های اسهالی، تنفسی سوء تغذیه،
کوتاه قدی، چاقی، دیابت، آسم و آلرژی پیشگیری می کند و باعث رشد و تکامل مطلوب، بهبود
روند تکامل بینایی و جسمی حرکتی و ضریب هوشی بالاتر کودک می شود.
وی گفت: سرطانهای
زنان در مادرانی که کودکان خود را از پستان تغذیه کرده اند کمتر است و رابطه عاطفی
صمیمی بین مادر و فرزند را بهبود می بخشد.
نظرات