تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در دیداری دوستانه تیم دسته دومی سپیدرود رشت را شکست داد .
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه گیلان، تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در زمین ورزشی شهید نامجو حسن رود در دیداری تدارکاتی به مصاف سپیدرود رشت رفت که در پایان با نتیجه 1 بر 0 موفق به شکست این تیم شد .
تک گل ملوان در این دیدار را محمد رضی پور در دقایق ابتدایی بازی به ثمر رساند .
ترکیب ملوان در این دیدار متشکل از بازیکنانی بود که در دیدار برابر فولاد خوستان به میدان نرفتند. سالاری پور، کریمی، شرفی و مهرآزما 4 بازیکن سرباز ملوان که به تازگی به تیم اضافه شده اند در این دیدار به میدان رفتند. همچنین جلال رافخایی که 3 هفته به دلیل مصدومیت از شرایط مسابقه دور بود، یک نیمه برای ملوان در این دیدار بازی کرد .
سید حسین حسینی (نیما میرزازاد)، فرهاد سالاری پور، نیما دلاوری، مهیار زحمتکش، حسن جعفری (فرزام بیجاری)، میثم کریمی، امیر شرفی (امین صبوری)، محمد رضی پور (آصف مهدی پور)، محمد شمسی پور (سهیل رحمانی)، جلال رافخایی (شایان کارگر)، محمد حسین مهرآزما (محمد جعفری) ترکیب ملوان در این بودند.
نظرات