• یکشنبه / ۳ تیر ۱۳۹۷ / ۱۷:۵۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: hamedan-55754
  • خبرنگار : 50038

تولید سالانه 7 هزار تُن گوشت سفید در ملایر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ملایر با اشاره به تولید سالانه 7 هزار تُن گوشت سفید در سطح شهرستان، گفت: 35 واحد مرغداری کارتی با ظرفیت تولید سالانه 500 هزار قطعه و 8 واحد مرغداری مرغ تخمگذار با تولید سالانه 3 هزار و 500 تن تخم مرغ در سطح شهرستن ملایر فعال هستند.

علی مروت امیری در گفت وگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان اینکه سالانه 2 میلیون و 600 هزار قطعه جوجه ریزی داریم، افزود: همچنین در مجموع 50 هزار رأس گاو شیری و 400 هزار رأس دام کوچک در ملایر وجود دارد و در این شهرستان به صورت سالیانه 400 تُن گوشت قرمز تولید و عرضه می شود.

وی به فعالیت 58 مزرعه تولید ماهی با تولید سالانه 510 تن انواع ماهی و فعالیت 3 واحد تولید زالو در سطح این شهرستان اشاره کرد و افزود: ملایر در بحث کشاورزی ظرفیت قابل توجه و چشمگیری دارد.

مدیر جهاد کشاورزی ملایر در بخش دیگری از سخنان خود اظهارنمود: سطح اراضی کشت های یک ساله در قسمت آبی 18 هزار و 360 هکتار و در قسمت دیم 42 هزار و 355 هکتار می باشد که در مجموع 60 هزار و 710 هکتار از اراضی کشاورزی ملایر تحت کشت های یک سال است.

امیری در ادامه به نقش مهم و کلیدی کشاورزان در خودکفایی، توسعه، اشتغالزایی و رونق اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: هدف اصلی جهاد کشاورزی، حمایت از کشاورزان، آموزش و ترویج و الگوسازی مناسب و اصولی و علمی برای تولید محصولات کمی و کیفی بیشتر و رفع مشکلات این قشر زحمتکش است.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.