• یکشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: hamedan-63836
  • خبرنگار : 50034

مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان خبر داد

تولید سالانه 21 هزار تن سیر در همدان

تولید سالانه 21 هزار تن سیر در همدان
مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان گفت: هر ساله حدود 1300 هکتار از اراضی آبی شهرستان زیرکشت سیر قرار می‌گیرد و از این سطح 21 هزار تن سیر برداشت می‌شود.

حسین فضلی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: بیشترین سطح زیرکشت سیر مربوط به روستاهای بخش مرکزی شهرستان همدان شامل روستاهای سولان، موئیجین، تویجین، برفجین مریانج، یکن آباد و انصار است.

 وی تصریح کرد: حدود 800 بهره‌بردار در زمینه کشت سیر و 1300 نفر در زمینه فرآوری و خرید و فروش سیر مشغول به کار هستند و در مجموع بیش از 2100 نفر از شاغلان بخش کشاورزی شهرستان، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در این زمینه فعالیت می‌کنند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان خاطرنشان کرد: با توجه به کیفیت بالای سیر همدان بخش قابل توجهی از محصول تولیدی، بدون فرآوری خاصی روانه بازارهای خارجی از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس، ترکیه، افغانستان و  روسیه می‌شود.

فضلی بیان کرد: با توجه به اهمیت اقتصادی و نقش بسزایی که این محصول در زمینه ایجاد اشتغال دارد ، در روزهای دهم و یازدهم مهرماه سال جاری همایش کشوری انتقال یافته‌های سیر در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان برگزار می‌شود.

وی افزود: ثبت جغرافیایی، این محصول با حمایت فرمانداری محترم و ادارات ذیربط، صورت پذیرفته و ثبت ملی و جهانی آن نیاز به تأمین اعتبار دارد که متأسفانه هنوز محقق نشده است.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.