• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: ilam-15644

اشتراک غذایی شیر و شلغم

100-644

یک مشاوره تغذیه گفت: کلسیم موجود در شلغم ، در حدی است که می‌تواند به‌صورت تقریبی با شیر رقابت کند.

«گلزار مولایی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه ایلام، اظهار کرد: شلغم به سبب دارا بودن 10 درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزو مواد غذایی بسیار باارزش محسوب می‌شود و کلسیم موجود در شلغم در حدی است که می‌توان آن را به صورت تقریبی در حد لبنیات قرار داد.

مشاور تغذیه بیمارستان آیت‌اله‌طالقانی ایلام با اشاره به وجود 290 میلی‌گرم کلسیم در یک فنجان حاوی شیر، خاطرنشان کرد:یک شلغم طبیعی حاوی 250 میلی‌گرم کلسیم است پس برابر دانستن شلغم با گروه لبنیات به‌صورت تقریبی قضاوتی منصفانه در علم تغذیه به‌حساب می‌آید.

وی بابیان اینکه که پتاسیم موجود در شلغم، چربی را خنثی می‌کند، تأکید کرد: آرسنیک موجود در شلغم در تشکیل گلبول‌های سفید و قرمز خون نقش مهمی دارد و فسفر موجود در شلغم موجب تقویت سلول‌های عصبی می‌شود.

این کارشناس تغذیه برگ شلغم را حاوی مقادیر زیادی آهن و مس عنوان کرد و گفت: این دو ماده در  خون‌سازی بدن دخیل هستند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.