مدیرکل طرحهای ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان از مرکز در آستانهی افتتاح، نوآوری و شکوفایی در جهاددانشگاهی استان بازدید کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، «امیرحسین آلاسحاق» امروز در بازدید از مرکز در آستانهی افتتاح، نوآوری و شکوفایی در جهاددانشگاهی استان، با تقدیر از فعالیتهای انجام شده در این مرکز، اظهار کرد: ایلام در این زمینه برای ما الگو و محور است و در واقع هدف ما این است که مراحل راهاندازی مرکز در این استان، به عنوان الگو معرفی شود.
وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت تعاونیها برای دریافت تسهیلات تاکید کرد و گفت: چون استان ایلام استان الگو ومحور در این زمینه خواهد بود هر چه زودتر باید نقشه راه و کارهای انجام گرفته مکتوب و تفاهمنامهها رد و بدل شود.
مدیرکل طرحهای ملی و فراگیر جوانان ورزش و جوانان ابراز امیدواری کرد با همکاری مشترک ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی استان شاهد به نتیجه رسیدن اهداف این مرکز باشیم.
آل اسحاق با بیان اینکه در این مراکز به ظرفیتهای استانها توجه شده است، تصریح کرد: دنبال پر کردن حلقههای مفقوده هستیم و در استان ایلام با توجه به بخشهای کشاورزی و دامداری در این مراکز میتوان منشاء اثر شد و هم مشکلات مردم را حل کرد و هم برای نسل جوان کار ایجاد کرد.
وی از افتتاح رسمی این مرکز در آیندهی نزدیک خبر داد.
|
«سید غلامرضا حسینی» رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام نیز در این نشست با بیان اینکه تمام ظرافتهای ایجاد مرکز دیده شده است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد دانشبنیان ایجاد کار فناورانه را وجههی همت خود قرار داده است و با توجه به جوان بودن جمعیت و تعداد افراد تحصیلکرده بیکار اهمیت این مبحث بیش از پیش برای ما روشن است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی ایلام تصریح کرد: در این مرکز از ظرفیت بالای کشارزی استان مخصوصا گیاهان دارویی در استان برای اشتغال جوانان استفاده میشود و ایجاد زنجیره ارزش، بستر سازی جهت کسب و کارفناورانه(در زمینه کشاورزی) شناسایی ایدههای استارتاپی که قابلیت تجاری سازی دارد، آموزش و مشاوره از جمله اهدافی است که در این مرکز با جدیت دنبال خواهد شد.
حسینی با بیان اینکه برگزاری رویدادها مبتنی بر نیازهای بازار و شرکتهای نوپا از دیگر فعالیتهای این مرکز خواهد بود، تاکید کرد: فرایند اجرایی برنامه مراکز نوآوری و شکوفایی(منش) در سه فاز ترویج ، آموزش و مشاوره و نوآوری و تجاریسازی تبیین شده است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی گفت: در قالب این برنامه تا پایان سال بیش از 40 کارگاه آموزشی و رویداد چند ساعته و چند روزه از قبیل صندلی تجربه، دیدار، ایده شو ، تازه شو، چاره جو، استارتاپ، استارتاپ دمو، نیوز دی برای علاقمندان و صاحبان ایده و تیمهایاستارتاپی مستقر در مرکز برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، این بازدید با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان و معاون جوانان این اداره کل برگزار شد.
معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان متولی «برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان» و جهاددانشگاهی مجری برنامه است.
نظرات