• چهارشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-76609

/این کتابی دیگر است از سر راز/

ارزیابی امنیت غذایی در جهان

mail-Cc
امنیت غذایی چالش دیرینه کشاورزی در بسیاری از کشورهای جهان سوم از جمله ایران است که تابع دو عامل رشد فزاینده جمعیت و روند تولید محصولات غذایی است. 

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، به علت وضعیت اکولوژیک کشور ما و واقع‌شدن در منطقه‌ خشک جهان، باید توجه خاصی به امنیت غذایی کشور شود. کشور ایران از ۴۱ پدیده ویژه بحران جهانی بالای ۳۰ بحران را در خود دارد. یکی از بدترین این پدیده‌ها که زلزله خاموش نام دارد، تغییرات جهانی اقلیمی است. بر این اساس کشور ما با این روند تا سال ۲۰۸۰ بین ۱۵ تا ۵۰ درصد کاهش تولیدات گیاهی خواهد داشت.

در این کتاب آمده است: پیشرفت‌های به‌دست‌آمده در این حوزه نشان می‌دهند که پیوستن گرسنگی، ناامنی غذایی و سوءتغذیه به تاریخ و حذف کلی آن امکان‌پذیر است. اما چنانچه بخواهیم این رؤیا را به واقعیت مبدل کنیم، کارهای فراوانی پیش رو داریم. تعهد سیاسی مسئولان مربوطه کشوری، مشارکت، بودجه کافی و اقدامات جامع، عناصر کلیدی در این تلاش‌ها هستند و ما در دستیابی به آنها باید مشارکت فعال داشته باشیم. 

به گزارش ایسنا، کتاب "ارزیابی امنیت غذایی در جهان" با هدف بررسی آخرین وضعیت امنیت غذایی در جهان انتخاب و ترجمه و تدوین گردیده است. این کتاب  که توسط جمعی از نویسندگان(FAO)  تدوین شده، توسط آقای دکتر حمیدرضا قلمکاری ترجمه گردیده و انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان نیز آن را در 166 صفحه و با قیمت 8000 تومان منتشر نموده است. نسخه الکترونیک این کتاب نیز توسط همین ناشر منتشر شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.