رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: مجوز اضافه کردن بخش شیمیدرمانی را برای بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان اخذ کردیم که با اعتبارات دولتی و کمک خیران این بخش را راهاندازی خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان در گلپایگان، ناصر رستمی امروز( چهارشنبه) در نشست خبری، اظهار کرد: پرونده الکترونیک سلامت برای تمام شهروندان ایجاد شده است و اطلاعات مربوط به سلامت تمام خانوادهها در این پروندههای الکترونیک ثبت میشود، ضمن اینکه پرسنل در برابر ثبت و حفظ اطلاعات مسئول هستند. اولین دستگاه دولتی که به صورت آنلاین و فوری از مراجعان خود نظرسنجی میکند مجموعه وزارت بهداشت است.
وی ادامه داد: در مراکز بهداشتی و درمانی، پایگاهها و خانههای بهداشت بر اساس اطلاعات مستند، میزان رضایت سنجی مردم از این مراکز حدود 98 درصد است. کل جمعیت شهرستان دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند که برای 93 درصد آنها خدمات انجام شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با بیان اینکه از خبرنگاران میخواهیم که در ترویج پیامهای بهداشتی به ما کمک کنند، گفت: شهرستان دارای 7 مرکز بهداشتی درمانی به نام مراکز خدمات جامع سلامت، 8 پایگاه سلامت و 23 خانه بهداشت است و حدود 200 نیروی انسانی در واحدهای بهداشتی درمانی،(غیر از بیمارستان) مشغول به کار هستند. در گذشته کارشناس سلامتِ روان نداشتیم، اما اکنون دو کارشناس در حال غربال گرایی هستند.
رستمی در خصوص تست فیت، افزود: در این تست خون مخفی در مدفوع مشخص میشود؛ در این غربالگری 60 نفر مبتلا به سرطان روده بودند که با این تست رایگان شناسایی شدند و بیماری آنها در مراحل ابتدایی قابل درمان است.
وی تصریح کرد:85 درصد افراد واجد شرایط در غربال گرایی فشار خون شرکت کردند و از این درصد هزار و 100 نفر مبتلا به فشار خون و 300 نفر هم مبتلا به دیابت بودند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان درباره اورژانس بیمارستان گلپایگان، خاطرنشان کرد: لازم است برای مردم فرهنگسازی شود که اورژانس مخصوص بیمارانی است که نیازمند خدمات فوری هستند. متأسفانه در گلپایگان بیماران غیر اورژانسی هم به اورژانس مراجعه میکنند، برای مثال فردی که میخواهد آمپول تقویتی تزریق کند و یا دچار سرماخوردگی، دل درد و ... میشود هم به اورژانس مراجعه میکند.
ناصر رستمی یادآور شد: در شهرستان 8 مرکز خدمات جامع سلامت و 3 مرکزخیریه فعال است که قیمت ویزیت آنها با اورژانس تفاوتی ندارد، متأسفانه بیمارانی که میتوانند در طول روز به مراکز دیگر مراجعه کنند، شبها به سمت اورژانس میروند.
وی اضافه کرد: پزشک اورژانس سختی کار خود را دارد ضمن اینکه باید مهارت کار در اورژانس را داشته و به کار در این بخش علاقهمند باشد. خیلی از پزشکها تمایلی به کار در اورژانس ندارند و از نظر قانونی هم نمیتوانیم آنها را مجبور به فعالیت در اورژانس کنیم، بنابراین از شهروندان میخواهیم سعی کنند برای کارهای غیرضروری به اورژانس مراجعه نکنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان، خاطرنشان کرد: مجوز اضافه کردن بخش شیمیدرمانی را برای بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان اخذ کردیم که با اعتبارات دولتی و کمک خیران این بخش را راهاندازی خواهیم کرد.
آب شرب شهرستان بهترین کیفیت را دارد
رستمی در رابطه با سلامت آب شرب شهرستان گلپایگان، گفت: تقریباً میتوان گفت هر روز، روزی سه بار در کل شهرستان کلر سنجی آبهای شرب انجام میشود، همچنین آزمایشی به نام باکتریلوژی و آنالیز شیمیایی آب را هم انجام میدهیم و به جرات میگویم که آب شرب شهرستان بهترین آب است و هیچ مورد غیرطبیعی در آب آشامیدنی روستاهای منطقه سعیدآباد ندیدهایم.
وی در رابطه با پزشکان متخصص در سطح شهرستان، اظهار کرد: در هیچ برههای در گلپایگان در برخی از رشتههای پزشکی این تعداد متخصص در شهرستان حضور نداشته است. اکنون 3 متخصص قلب، 4 متخصص ارتوپد، 3 متخصص رادیولوژی، 2 متخصص داخلی، 3 متخصص زنان، 2 چشمپزشک، و... در سطح شهرستان مشغول به ارائه خدمات پزشکی هستند و میتوان گفت تیم تخصصی گلپایگان نسبت به شهرهای مشابه، پر تعداد تر است، اما در جراح عمومی نیاز به پزشک متخصص داریم و اعتقاد داریم در این زمینه باید تیم پزشکی قویتری داشته باشیم.
کد خبرنگار:13083
نظرات