معاون قران و عترت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: رویکرد اساسی ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگ سازی و تقویت گفتمان فرهنگی اسلامی است که این رویکرد را به شکل های گوناگون دنبال می کنیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان در گلپایگان، عبدالهادی فقهی زاده امروز (پنجشنبه) در آیین اختتامیه مسابقات سراسری حفظ قرآن کریم که در گلپایگان برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از نظر ما حفظ قران کریم یک اولویت اساسی و فعالیت ویژه محسوب می شود و زمینه ساز انس و معرفت افزایی است. ممکن است فردی تلاوت قران را انجام دهد اما خیلی با معانی انس پیدا نکند ولی حفظ قران کریم چون اقدامی مستمر و روبه جلو است طبیعتا سبب انس هم می شود و بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: اگر حفظ قران معنا گرا باشد بسیار سودمندتر است و به نظر ما موسسه کشوری مهد قران کریم این رویکرد اساسی را دارد و از این جهت مورد حمایت های مادی و معنوی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در سال های اخیر قرار گرفته است.
معاون قران و عترت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: معاونت قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اساسا برای تسهیل و توسعه در فرهنگ سازی برای قران کریم تاسیس شده است. آموزش قرآن، پرداختن به هنرهای قرانی و توسعه دایره موسسات پرورش حافظان قران کریم و ... جهت تقویت گفتمان قرانی در کشور است، همچنین جشنواره های آیات را برای تقویت فرهنگ سازی قرانی برگزار می کنیم.
فقهی زاده خاطر نشان کرد: رویکرد اساسی ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگ سازی و تقویت گفتمان فرهنگی اسلامی است که این رویکرد را از طرق متعدد و به شکل های گوناگون دنبال می کنیم. حفظ قرآن کریم موثر نیست مگر در سایه انس روزانه و پیوسته با قرآن کریم.
وی خاطر نشان کرد: از نظر برخی از عالمان قران کریم بین حفظ کردن و حفظ شدن تفاوت وجود دارد و اولویت با حفظ شدن قران کریم است به این معنا که اینقدر با قرآن کریم انس پیدا کنیم که سوره های این کتاب آسمانی راحفظ شویم و نه اینکه برای خود تکلیف معین کنیم که ایات را حفظ کنیم.
کدخبرنگار:13083
نظرات