• چهارشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-85363

پیشنهاد کشت 76 گونه گیاهان دارویی در اصفهان

8d976cb22d30706cf348dd2899533505
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به شناسایی 16 واحد تولیدکننده بذر و نشا در استان اصفهان، گفت: 76 گونه گیاهان دارویی برای کشت و توسعه در استان پیشنهاد و توصیه شده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، احمدرضا رئیس زاده شامگاه سه شنبه در سومین جلسه کمیسیون کشاورزی و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان، اظهار کرد: به منظور توسعه گیاهان دارویی تا پایان سال گذشته 7506 هکتار برای تولید 2952 نوع گیاه دارویی در نظر گرفته شد که این میزان در سال 96 شامل توسعه 100هکتاری و در سال 97، 299 هکتار رشد داشت.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با ارائه گزارشی از اقدامات مدیریت باغبانی بخش گیاهان دارویی در سال 97، توضیح داد: جلسات ستاد گیاهان دارویی و کارگروه های مربوطه در استان، ارائه برنامه الگوی کشت و نظارت بر اجرا در مناطق مختلف استان، تعیین سهمیه کشت گونه های گیاهان دارویی، اطلاع رسانی، آموزش، همکاری با صداو سیما، بسیج سازندگی، پیگیری و سازماندهی مراکز تولید بذر، نشا و قلمه، پیگیری ساخت دستگاه های مربوطه، توسعه مکانیزاسیون و تولید نهال کشت بافتی از سری اقدامات انجام شده توسط مدیریت باغبانی در بخش گیاهان دارویی در سال 97 بود.

وی با اشاره به برخی برنامه ها و سیاست های امسال، اظهار کرد: پیگیری ستاد گیاهان دارویی و تشکیل کمیته های تخصصی، اولویت دادن به طرح های تحقیقاتی مربوط به گیاهان دارویی، پیگیری طرح های ثبت نام شده در سامانه سیتا جهت دریافت تسهیلات، پیگیری تخصیص اعتبار از محل طرح اراضی شیب دار و... به کشت گیاهان دارویی، پیگیری تهیه و تدوین GAPگیاهان دارویی اولویت دار در استان، توسعه کشت گیاهان دارویی دیم در مناطق مستعد استان، پیگیری احداث واحدهای سورت بسته بندی و استاندارد گیاهان دارویی، بازدید آموزشی مربوط به گیاهان دارویی از کشت تا صادرات، تلاش جهت دریافت برند و بازاریابی گیاهان دارویی و زعفران، توسعه صادرات محصولات فراوری شده به جای محصولات خام به ویژه زعفران و توسعه مکانیزاسیون از کاشت تا برداشت گیاهان دارویی، گل محمدی و زعفران از جمله این برنامه است.
 
رئیس زاده به موانع و مشکلات موجود در راه توسعه گیاهان دارویی، گل محمدی و زعفران اشاره کرد و افزود: موانع در دو بخش فنی مانند کمبود یا نبود دستگاه های مکانیزه کشت تا برداشت، نداشتن دقت لازم در عملیات ها، هزینه های بالای کارگری و خشکسالی های مکرر و بخش قانونی و کلی همچون کمبود میزان یارانه تخصیصی و اعتبارات و تسهیلات با بهره پایین، نبود ثبات در بازار گیاهان دارویی، کمبود صنایع فراوری و بسته بندی و توزیع نکردن یکنواخت و نیاز مبرم به برندسازی واحدهای تولیدی است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.