پنجاه سال پیش بیمارستانی در خمینیشهر به دست مرحوم ساعی بنا شد، اکنون این بیمارستان به دست خیران در حال تبدیل شدن به یکی از بزرگترین و مجهزترین بیمارستانهای استان است.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان در خمینیشهر، درست شش سال پیش بود که خیران شهر گرد هم آمدند تا با عزمی راسخ پایه بیمارستانی را در شهر بنا کنند تا درمانی بر دردهای بیماران باشد. آوازه حرکت خودجوش و خیراندیشانه مردمی در بیمارستان ساعی کمکم همهجا پیچید.
محرم سال 95 بود که نذورات حسینی مردم راهی بیمارستان ساعی میشد. پیر و جوان از دور و نزدیک میآمدند تا در خشت خشت این بنا سهیم شوند. از پول و طلا و چند دانگ خانه یا زمین گرفته تا قلکهای کوچکی که قلبهایی بزرگ آنها را اهدا میکرد. آری میآمدند تا با یاری یکدیگر بنایی را پا برجا کنند که جنسش از عشق است و امید. کمک 11 میلیارد تومانی مردم در ماه محرم به این بیمارستان خبری بود که در همه جا پیچید.
مدیر پروژه بیمارستان ساعی در همین خصوص به خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان در خمینیشهر گفت: یک ماه دیگر شش سال است که از شروع پروژه و خاکبرداری بیمارستان میگذرد. در این شش سال هر روز پروژه فعال و پویا بوده است و در حال حاضر حدود 50 کارگر در این پروژه مشغول کار هستند.
طالبی افزود: برای سفتکاری ساختمان حدود 45 هزار تن بتونریزی و حدود سه هزار تن آرماتور به کار رفته است. دیوارهای حائل، ستونها، سقفهای کارشده و همچنین دیوارهای جانبی و داخلی نبشی کاری شده که همگی ضد زلزله هستند و در صورت وقوع زمینلرزه به هیچ وجه ریزش نمیکنند و این ساختمان مقاوم سازی شده است.
وی در مورد عملیات نازک کاری پروژه گفت: عملیات ظریفکاری از دو سال و نیم پیش شروع شد و شامل تأسیسات الکتریکی و مکانیکی میشود. تأسیسات مکانیک شامل کانالسازی، کانالهای هوادهی، کانالهای خروجی و هوای سرد و گرم است. در قسمت لولهکشی نیز لولهکشی آب گرم، سرد، فنکوئلها و آب آتشنشانی، لولهکشی گازهای طبی و فاضلاب اجرا شده است.
مدیر پروژه بیمارستان ساعی افزود: تمام سرویسهای بهداشتی طبقات دوم و سوم کاشیکاری شده و داخل راهروها و اتاقها سرامیک کاری و گچ کاری شده و آماده کف سازی و پوشش سقف کاذب است. فاضلابهای طبقات دیگر نیز تکمیل شده و بعضاً کانالسازیهای آن نیز انجام شده است.
طالبی اظهار کرد: حدود 2 هزار مترمربع از طبقه همکف در حال آمادهسازی است که در آینده نزدیک به صورت کلینیک به بهرهبرداری میرسد.نمای ساختمان نیز تکمیل شده است. پنجرهها و شیشهها نصب شده و نورهای مخفی آن زیبایی خاصی به ساختمان داده است.
وی با اعلام نیاز این ساختمان به 31 هواساز و 12 آسانسور، گفت: تأسیساتی مثل آسانسورها، هواسازها، تجهیزات موتورخانه و ژنراتورهای برق را هنوز خریداری نکردهایم و در این زمینه نیاز به کمک و همراهی مردم و خیران داریم.
طالبی مساحت زیربنای این طرح را 35 هزار مترمربع اعلام و اظهار کرد: این بنا با 9 سقف و یک پد هلیکوپتر در بام طراحی شده است.
مدیر پروژه بیمارستان ساعی گفت: بخشهای فلورسکوبی، رادیوگرافی، سیتیاسکن، ماموگرافی، ام آری آی، سونوگرافی، رادیوگرافی و آزمایشگاه با بخشهای مختلف، بانک خون، هورمون شناسی در طبقه زیرزمین در نظر گرفته میشود.
وی با اشاره به دو ورودی بیمارستان گفت: این بیمارستان دارای دو ورودی است که یک ورودی در ضلع غرب که ورودی اورژانس و یک ورودی در شمال که ورودی درمانگاه و بیمارستان است. در طبقه اول نیز دارای بخشهای داخلی، اورولوژی، جراحی عمومی، قلب، کاردیوگرافی، گوش و حلق و بینی، چشم پزشکی، دستگاه گوارش، مغز و اعصاب میشود.
طالبی با بیان اینکه طبقه دوم بیمارستان ساعی خمینیشهر شامل بخشهای بستری و جراحی زنان خواهد بود، اظهار کرد: در طبقه سوم بخشهای بستری مردان و جراحی مردان تعبیه شده است.
وی ادامه داد: طبقه چهارم این بیمارستان بخشهای سیسی یو، آی سی یو و ان آی سی یو، طبقه پنجم بخش زنان و زایمان، طبقه ششم هشت باب اتاق جراحی (قلب و ارتوپدی)، آنژیوگرافی و طبقه هفتم مدیریت، سالن کنفرانس، بایگانی، حسابداری، سوئیت پزشکان مقیم و سقف هشتم نیز به باند هلیکوپتر اختصاص مییابد. همچنین خیران در طبقه هفتم بیمارستان مستقر خواهند شد.
مدیر پروژه بیمارستان ساعی گفت: زمینی به وسعت شش هزار متر مربع در آن سوی خیابان در نظر گرفته شده که قرار است به صورت پارکینگ طبقاتی ساخته شود که از طریق پل هوایی به بیمارستان متصل میشود.
وی در مورد زمان پایان ساخت این بیمارستان گفت: حرکت ما و سرعت ساخت و ساز به کمکهای مردم بستگی دارد که چقدر مردم این بیمارستان را حمایت کنند. تاکنون با حمایتهای مردم این ساختمان به اینجا رسیده است. خیران و مردم شهر آنچه در توان داشتهاند در سبد اخلاص گذاشتهاند و کوتاهی نکردهاند.
طالبی پروژه ساعی را علاوه بر یک پروژه درمانی، حرکت عظیم فرهنگی دانست و افزود: در سالهای اخیر یک فرهنگی که در این شهر جا افتاده این است که خیران زمین و ملک زیاد شده است و این تحول بعد از محرم 95 اتفاق افتاده است. حماسهای که بیش از 11 میلیارد تومان مردم به صورت نقدی و غیرنقدی کمک کردند و ما با همان پشتوانه دوام آوردیم و تاکنون نیز بیمارستان نزدیک 40 میلیارد تومان کمکهای مردمی دریافت کرده است.
ادامه ساخت بیمارستان ساعی با همت خیران

- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات