• شنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۰ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-16936

/گذري بر هنرهاي سنتي و سوغات كرمانشاهان/

نان خرمايي؛ سوغات کرمانشاهی

یک استاد رشته مردم شناسی دانشگاه های استان کرمانشاه، گفت: نان خرمایی نیز یکی دیگر از اصلی ترین سوغات کرمانشاه است که همواره مورد توجه ویژه گردشگران و میهمانان ورودی به این استان قرار می گیرد.

 

شهلا جواهری، کارشناس ارشد مردم شناسی و از اساتید دانشگاه های استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه در خصوص سوغات محلی کرمانشاه، اظهار داشت: نوع ديگري از شيريني هاي خوشمزه كرمانشاه نان خانقي يا نان خرمایی است كه تركيبي از آرد گندم، شكر، روغن، زعفران، آب، گلاب، تخم مرغ و خرما است.

 

وی ادامه داد: در گـذشته فـروشندگان با ذوق و سليقه داخـل نـان خرمایي سكـه هاي ده شـاهي مي گذاشتند و به اين ترتيب براي مشتريان خصوصاً بچه ها بازار گرمي مي كردند.

 

جواهری تصریح کرد: در کرمانشاه نان خرمايي را هم در مغازه نان برنجي پزها عرضه مي كنند.

 

گفتنی است؛ سرویس میراث فرهنگی و گردشگری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه در گزارش های بعدی خود به معرفی دیگر صنایع دستی و سوغات این دیار به صورت موردی خواهد پرداخت.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.