یک استاد رشته مردم شناسی دانشگاه های استان کرمانشاه، گفت: نان خرمایی نیز یکی دیگر از اصلی ترین سوغات کرمانشاه است که همواره مورد توجه ویژه گردشگران و میهمانان ورودی به این استان قرار می گیرد.
شهلا جواهری، کارشناس ارشد مردم شناسی و از اساتید دانشگاه های استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه در خصوص سوغات محلی کرمانشاه، اظهار داشت: نوع ديگري از شيريني هاي خوشمزه كرمانشاه نان خانقي يا نان خرمایی است كه تركيبي از آرد گندم، شكر، روغن، زعفران، آب، گلاب، تخم مرغ و خرما است.
وی ادامه داد: در گـذشته فـروشندگان با ذوق و سليقه داخـل نـان خرمایي سكـه هاي ده شـاهي مي گذاشتند و به اين ترتيب براي مشتريان خصوصاً بچه ها بازار گرمي مي كردند.
جواهری تصریح کرد: در کرمانشاه نان خرمايي را هم در مغازه نان برنجي پزها عرضه مي كنند.
گفتنی است؛ سرویس میراث فرهنگی و گردشگری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه در گزارش های بعدی خود به معرفی دیگر صنایع دستی و سوغات این دیار به صورت موردی خواهد پرداخت.
نظرات