• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-46507
  • خبرنگار : 50181

توزیع روزانه 3 تن گوشت قرمز گرم در کرمانشاه

shrkt_pshtibani_amor_dam_ghimt_hai_fali_gosht_ghrmz_mord_ghbol_ma_nist
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه از توزیع روزانه حدود سه تن گوشت قرمز گرم در بیش از 10 نقطه شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: توزیع گوشت گرم تا زمانیکه قیمت ها در بازار متعادل شود ادامه دارد.

حسن احمدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: توزیع گوشت قرمز گرم از چندی پیش در کرمانشاه آغاز شده و تا زمانیکه قیمت گوشت در بازار متعادل شود، ادامه دارد.

وی قیمت هر کیلو گوشت توزیعی را 25 هزار تومان عنوان و خاطرنشان کرد: گوشت های توزیعی، گوشت نرمه گوساله تازه و جوان است که به صورت روزانه کشتار شده و با قیمت مصوب به دست مردم می رسد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان کرمانشاه با بیان اینکه این گوشت تولید داخل کشور است، یادآوری کرد: در شهر کرمانشاه 10 تا 12 مرکز برای عرضه گوشت قرمز گرم دولتی در نظر گرفته شده است.

احمدی افزود: توزیع گوشت قرمز گرم هم اکنون تنها در شهر کرمانشاه انجام می شود، اما برنامه داریم توزیع را در سایر شهرستان های استان نیز آغاز کنیم.

وی تاکید کرد: تا کنون حدود هشت تن گوشت قرمز توزیع شده است اما بنا داریم این عدد را به روزی سه تن برسانیم.

به گفته این مسئول محدودیتی برای توزیع گوشت قرمز گرم وجود ندارد و تا زمانیکه قیمت ها در بازار متعادل شود، توزیع ادامه دارد.
 

احمدی با تایید افزایش قیمت گوشت قرمز در کرمانشاه، عنوان کرد: کار شرکت پشتیبانی امور دام متعادل کردن قیمت گوشت در شرایط اینچنینی است و ما تا زمانیکه که قیمت گوشت قرمز در بازار پایین نیاید توزیع را ادامه می دهیم.
 
وی تصریح کرد: افزایش قیمت گوشت دلایل متعددی دارد، اما این افزایش مصوب دولت نیست.

 
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.