• دوشنبه / ۴ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-77604

برگزاری گردهمایی محققین معین کشاورزی منطقه 4 کشور در کرمانشاه

اولین گردهمایی محققین معین کشاورزی منطقه چهار کشور به میزبانی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، این گردهمایی با حضور دکتر زند معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، جمعی از مسئولین بخش کشاورزی و محققین استانهای عضو منطقه چهار، امروز(4 تیر) برگزار شد.

خسرو شهبازی رییس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه در این گردهمایی با اشاره به فعالیت 57 محقق معین در استان کرمانشاه، گفت: این محققین در عرصه های کشاورزی مشغول فعالیت هستند که نتیجه کار آنها در افزایش کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی خود را نشان می دهد.

وی به اجرای نظام نوین ترویج کشاورزی هم اشاره کرد و با بیان اینکه کرمانشاه جزو استانهای پایلوت در اجرای این طرح بود، گفت: این طرح با هدف افزایش بهره وری اجرا خواهد شد.

شهبازی استفاده از تجارب و یافته های تحقیقاتی محققین، دستیابی به مشکلات واقعی عرصه های کشاورزی، شناسایی نیازهای تحقیقاتی جدید و استقبال بهره برداران از حضور محققین را از نقاط قوت این طرح عنوان کرد.

شهبازی در بخش دیگر سخنانش به وضعیت بخش کشاورزی استان پرداخت و گفت: کرمانشاه در تولید بسیاری محصولات کشاورزی رتبه های برتر کشور را دارد.

وی تولید 181 تن پیاز در هکتار، 174.5 تن چغندرقند و 9270 کیلوگرم کلزا را از رکوردهای تولید محصولات کشاورزی در استان کرمانشاه ذکر کرد.

دکتر خمیس آبادی رییس مرکز تحقیقت و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه نیز با اشاره به فعالیت بیش از 220 محقق معین در استانهای منطقه 4 کشور در گرایش های مختلف کشاورزی، گفت: هدف این محققین افزایش ضریب دانش در بخش کشاورزی است.

خمیس آبادی افزود: زمانی موفق هستیم که بتوانیم درآمد کشاورزان را با یافته های تحقیقاتی افزایش دهیم.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.