• چهارشنبه / ۲۰ تیر ۱۳۹۷ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-77841

جشنواره "غذا و هنر آشپزی ایرانی" در کرمانشاه شروع بکار کرد

جشنواره "غذا و هنر آشپزی ایرانی" در کرمانشاه شروع بکار کرد
جشنواره گردشگری "غذا و هنر آشپزی ایرانی" در محل نمایشگاه بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد شروع بکار کرد.

جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در گفت و گو باخبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه این جشنواره از امروز(20 تیر) به مدت سه روز برپا خواهدبود، اظهارکرد: جشنواره شامل دو بخش آشپزی حرفه ای و بخش مردمی است.

وی ادامه داد: در بخش حرفه ای هتل ها، واحدهای پذیرایی و اقامتگاه های بوم گردی استان حضور دارند که در 100 غرفه هنر آشپزی خود را ارائه می دهند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با تاکید براینکه این جشنواره تنها در بخش غذاهای سنتی و محلی است، اضافه کرد: ظهر امروز(چهارشنبه) آزمون بخش حرفه ای و عصر نیز آزمون بخش مردمی برگزارشد.

وی تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در بخش مردمی جشنواره غذا و هنر آشپزی صبح فردا(پنج شنبه) نیز فرصت دارند تا در این جشنواره شرکت کنند.

بالایی بابیان اینکه در پایان جشنواره به پنج نفر برتر بخش حرفه ای گواهی معتبر آشپزی اعطا می شود، گفت: همچنین این افراد به مسابقات کشوری آشپزی ایرانی که بهمن امسال در تهران برگزار خواهد شد، اعزام می شوند.

به گفته این مسئول از برگزیدگان بخش مردمی نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.

وی متذکرشد: درحاشیه این جشنواره کلاس های آموزشی آشپزی را به منظور آموزش روش های جدید پخت انواع غذاهای سنتی و استفاده از مواد اولیه کمتر با بازدهی بیشتر خواهیم داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی استان بابیان اینکه اجرای مراسم آئینی و موسیقی محلی از دیگر برنامه های جانبی جشنواره خواهد بود، اعلام کرد: ساعت بازدید از نمایشگاه ازساعت 17 تا 22 روزهای یادشده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.