• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-80736
  • خبرنگار : 50180

/انقلاب اسلامی در 40 سالگی/

رشد چشمگیر تولیدات کشاورزی کرمانشاه در 40 ساله انقلاب

1
حوزه کشاورزی در سال های پس از پیروزی انقلاب تحولات چشمگیری را تجربه کر ده، به نحوی که با رشد چندین برابری میزان تولیدات بخش کشاورزی و توجه به تولید محصولات استراتژیک توانسته ایم در زمینه تولید خیلی از محصولات کشاورزی به خودکفایی برسیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، استان کرمانشاه از استان های مستعد کشور در حوزه کشاورزی به شما می رود که در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت های زیادی را شاهد بوده است.

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص تحولات حوزه کشاورزی استان در سالهای پس از انقلاب، اظهار کرد: قبل از انقلاب میزان تولیدات بخش کشاورزی استان کرمانشاه حدود 800 هزار تن بود که امروز به بیش از چهار میلیون تن رسیده است.

شهبازی گفت: سال 1357 میزان کل تولیدات زراعی استان 670 هزار تن بود که در حال حاضر به بیش از سه میلیون و 700 هزار تن رسیده و رشد پنج برابری داشته است.

شهبازی با بیان اینکه تولیدات باغی استان کرمانشاه در سال 1357 حدود پنج هزار تن بود، افزود: در حال حاضر در استان سالانه 260 هزار تن تولید باغی داریم.

شهبازی سپس میزان کل تولیدات دامی استان کرمانشاه را ابتدای انقلاب 129 هزار تن اعلام کرد و افزود: در حال حاضر سالانه 445 هزار تن انواع محصولات دامی در استان کرمانشاه تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه سال 1357 تنها 12 هزار و 500 تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید می‌شد، گفت: امروز سالانه 36 هزار و 200 تن گوشت قرمز در استان تولید می شود.

شهبازی ادامه داد: در سال های قبل از پیروزی انقلاب سالانه 15 هزار تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه تولید می شد و این رقم در حال حاضر 63 هزار تن است که رشد چهار برابری داشته است.

شهبازی با اشاره به تولید 500 تنی عسل در سال های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی در استان کرمانشاه  گفت: این میزان در حال حاضر در استان به بالای چهار هزار تن در سال رسیده است.

شهبازی در ادامه ضریب مکانیزاسیون استان کرمانشاه در سال 1357 را 27 صدم اسب بخار عنوان کرد و افزود: امروز این رقم به 1.7 اسب بخار در هکتار رسیده است.

رشد قابل توجه صنایع تبدیلی

جلال کریمی زند مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه در سال 1357 صنایع تبدیلی تکمیلی خیلی کمی در بخش کشاورزی داشتیم، مجموع ظرفیت واحدهای فرآوری بخش کشاورزی استان را در حال حاضر  بیش از پنج میلیون تن  اعلام کرد و افزود: این میزان بیش از کل تولیدات سالانه بخش کشاورزی استان است.

رشد بیش از 40 برابری تولید آبزیان

سید فرزاد افضلی مدیر کل شیلات استان کرمانشاه نیز با اشاره به پیشرفت های خوب صورت گرفته در استان در حوزه تولیدات شیلاتی اظهار کرد: سال 1357 میزان کل تولیدات شیلاتی استان کرمانشاه حدود 500 تن بوده که این میزان در حال حاضر به قریب 21 هزار تن رسیده است.

افضلی با بیان اینکه استان کرمانشاه در حال حاضر رتبه اول تولید ماهیان گرمابی بین استان‌های غیرساحلی کشور را دارد، گفت: همچنین در زمینه تولید ماهیان سردابی رتبه پنجم بین استان‌های غیرساحلی را داریم.

افضلی از اجرای پروژه های پرورش ماهی در قفس به عنوان یک کار نو در استان یاد کرد و از در دست توسعه بودن واحدهای پرورش ماهی در قفس در این استان خبر داد.

وی افزود: در حال حاضر سالانه بیش از هزار تن ماهی در پروژه های پرورش ماهی در قفس استان تولید می شود.
 
مدیر کل شیلات کرمانشاه با بیان اینکه تنها مرکز تامین کننده پست لارو گونه روزنبرگی میگوی آب شیرین کشور در شهرستان قصرشیرین قرار دارد، گفت: این کارگاه ظرفیت تولید دو میلیون قطعه پست لارو میگوی آب شیرین در سال را داشته و پیش بینی می شود امسال 25 تن میگوی آب شیرین در استان تولید شود.
    


  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.