• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-80853

اولین رویداد شتاب "آشپزی" در کرمانشاه برگزار می‌شود

اولین رویداد شتاب "آشپزی" در کرمانشاه برگزار می‌شود
دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه اولین رویداد شتاب " آشپزی" را در کرمانشاه برگزار می‌کند.

مزدک راد ملکشاهی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، در این باره اظهارکرد: این رویداد در سه بخش شامل غذاهای سنتی و محلی، شیرینی و دسرها و انواع سس ها، 19 اسفند ماه برگزار خواهد شد.

وی بابیان اینکه در این رویداد نوآوری در طبخ غذاهای بومی کرمانشاه را مورد توجه قرار داده ایم، تصریح کرد: خلاقیت، سلامت غذایی، طعم و مزه محورهای اصلی داوران برای امتیاز دهی به غذاها خواهد بود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه هدف از برگزاری این رویداد را اشتغال، کارآفرینی و معرفی غذاهای سنتی و محلی کرمانشاه عنوان کرد.

وی در ادامه شرکت عموم مردم در این رویداد را آزاد دانست و گفت: جوایز نقدی ارزنده ای برای برگزیدگان رویداد تعیین کرده‌ایم.

راد ملکشاهی مهلت ثبت نام برای شرکت در این رویداد را از 24 بهمن تا 14 اسفند عنوان کرد و گفت: علاقمندان جهت ثبت نام در این رویداد می توانند به دفتر اشتغال و کارآفرینی واحد استانی دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه به نشانی بلوار شهید بهشتی، چهارراه بسیج، کوچه شهید ابکایی، جنب سرپرستی بانک صادرات مراجعه کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.