• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-81242
  • خبرنگار : 50180

نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی و رستوران‌ها تشدید می‌شود

 رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها در ایام نوروز خبر داد.

دکتر مهدی ظفری‌پور در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه نوروز پیش رو تشدید نظارت‌ها را در برنامه داریم، گفت: تلاش کرده‌ایم با ارائه آموزشهای لازم با متخلفان به صورت حرفه ای برخورد کنیم.

 ظفری‌پور با بیان اینکه در هر شهرستان یک اکیپ ثابت و چندین اکیپ سیار کار نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها را در ایام نوروز عهده‌دار خواهند بود، اظهار کرد: در این ایام 33 اکیپ ثابت و سیار در سطح استان فعال خواهند شد که پنج اکیپ آن در شهر کرمانشاه و بقیه در شهرستان ها فعال خواهند شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: علاوه بر اکیپ‌های ثابت و سیار، یک اکیپ  مشترک با ادارات مختلف هم برای نظارت بر کشتار خارج از شرایط کشتارگاهی فعال خواهد شد، ضمن اینکه یک اکیپ مشترک نیز به صورت ویژه بر رستوران ها و مراکز گردشگری نظارت خواهد داشت.

ظفری‌پور اضافه کرد: این اکیپ ها علاوه بر نظارت های معمولی است که توسط ماموران دامپزشکی در طول سال بر مراکز عرضه فرآورده های خام و رستوران ها انجام می شود.

وی گفت: در نوروز گذشته نیز همین حدود اکیپ‌ ثابت و سیار در ایام نوروز به صورت ویژه کار نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی و رستورانها را بر عهده داشتند که این اکیپ ها زمینه‌های رضایتمندی بیشتر مردم و میهمانان نوروزی را فراهم کرده بودند.

ظفری پور سپس با اشاره به مسافرپذیر بودن استان کرمانشاه افزود: این مهم ضرورت برنامه ریزی برای نظارت بر فعالیت مراکز عرضه فرآورده‌های خام و رستوران ها را در ایام خاص سال مثل نوروز نشان می دهد.

وی در ادامه اشاره ای هم به کشتار غیرمجاز دام در خروجی شهرهای کرمانشاه داشت و افزود: این موضوع چهره بدی از نظارت بهداشتی را  در سطح استان به مردم و میهمانان نوروزی نشان خواهد داد که در درازمدت می‌تواند توریست پذیری استان را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اقبال مردم به خرید گوشت از  این مراکز تاکید کرد: تا زمانی که این واحدها مشتری داشته باشند به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

ظفری‌پور با بیان اینکه مراکز عرضه کشتار غیرمجاز دام تهدید جدی برای سلامت مردم هستند ادامه داد: تعجب می‌کنم که چگونه مردم به این واحدها اعتماد داشته و از آنها خرید می کنند، چرا که این اعتماد کردن بازی کردن با سلامت خودشان است.

 وی سپس از مردم خواست تا گوشت و فرآورده های خام دامی را تنها از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

وی درادامه با اشاره به فعال شدن اکیپ های نظارت نوروزی از 25 اسفند افزود: این اکیپ‌ها تا 18 فروردین  سال آینده کارشان را ادامه خواهند داد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از مردم و میهمانان نوروزی خواست تا هرگونه تخلف در واحدهای عرضه فرآورده های خام  دامی یا رستوران ها را با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی  100010001512 برای بررسی و برخورد احتمالی گزارش کنند.

ظفری پور با بیان اینکه استان کرمانشاه حدود ۲۸۰۰ واحد عرضه فرآورده های خام  دامی دارد، افزود: 2200 واحد از این تعداد در حوزه شهرستان کرمانشاه فعال هستند.

وی ادامه داد: همچنین بالغ بر ۲۰۰ رستوران در سطح استان داریم که در سطح شهرستان کرمانشاه این تعداد بین ۵۰ تا ۷۰ واحد است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.