• سه‌شنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-83291

جشنواره گردشگری "خوراک کرمانشاهی" برگزار می‌شود

1
جشنواره گردشگری خوراک کرمانشاهی-کوانی(کوانگ)-، 21 تا 25 مرداد برگزار می شود.

ایمان درخشی رییس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به اهمیت گردشگری غذا اظهار کرد: اهمیت این موضوع تا حدی است که طعم و مزه غذاها و خوراکی ها می تواند عامل برای انتخاب مقصد سفر از سوی گردشگران باشد.

وی با بیان اینکه کرمانشاه بلحاظ داشتن غذاها و شیرینی های محلی خوشمزه و مورد پسند ذائقه های مختلف شهره است،  عنوان کرد: همین موضوع ما را بر آن داشت تا اولین جشنواره گردشگری خوراک کرمانشاهی را برگزار کنیم و امیدواریم برپایی این جشنواره در سالهای آینده نیز تداوم داشته باشد و حتی به شکل منطقه ای و ملی برگزار شود.

درخشی با اشاره به تدارک برگزاری این جشنواره از 21 تا 25 مرداد در محل شهربازی کرمانشاه و در حاشیه جشن شب های نیلوفری، اظهار کرد: امکان حضور علاقمندان در این جشنواره فراهم شده و غرفه هایی با قیمت پایین(25 هزار تومان) در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد که هم می توانند خوراکی های تهیه شده را به فروش برسانند و هم در مسابقه شرکت کنند.

به گفته درخشی علاقمندان برای ثبت نام و شرکت در این جشنواره باید به فرهنگسراهای سطح شهر مراجعه کنند.

وی افزود: از پنج شب برگزاری این جشنواره، عموم علاقمندانی که ثبت نام کرده اند، می توانند - با پخت غذای مربوطه در منزل- در چهار شب آن شرکت کنند و یک شب مختص رستوران ها و برندهای حوزه غذا و خوراکی است.

درخشی گفت: شب اول این جشنواره به پخت آش عباسعلی که از غذاهای محبوب کرمانشاه است اختصاص دارد و شرکت کنندگان شب اول تنها مجاز به عرضه این غذا هستند.

به گفته درخشی شب دوم جشنواره نیز به پخت خورش خلال و یا سیب پلو و شب سوم به شیرینی های محلی کرمانشاه نظیر بژی اختصاص خواهد داشت.

وی افزود: شرکت کنندگان شب چهارم جشنواره نیز که تنها رستوران ها هستند، تنها مجاز به عرضه دنده کباب و کباب کرمانشاهی می باشند.

وی با بیان اینکه وعده صبحانه بین کرمانشاهیان جایگاه ویژه ای دارد، گفت: شب پایانی جشنواره مختص صبحانه کرمانشاهی است.

درخشی با اشاره به داوری خوراک های شرکت داده شده در جشنواره توسط داوران و مردم، گفت: نتایج داوری ها و انتخاب برترین ها در اختتامیه جشنواره شب های نیلوفری معرفی خواهند شد.

کوانی(کوانگ) به معنی اجاق است.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.