مدیرعامل خانه مطبوعات کرمانشاه از خبرنگاران متقاضی دریافت مسکن مهر خواست تا 31 مرداد جهت ثبت نام به خانه مطبوعات مراجعه کنند.
وحید نیشابوری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به در نظر گرفتن سهیمه مسکن مهر برای خبرنگاران استان با پیگیری خانه مطبوعات اظهار کرد: تعدادی واحد مسکن مهر در پروژه مسکن مهر تلاش برای اهالی رسانه در نظر گرفته شده که متقاضیان تا 31 مرداد فرصت دارند با در دست داشتن معرفی نامه از رسانه مربوطه، جهت ثبت نام به خانه مطبوعات استان مراجعه کنند.
وی قیمت در نظر گرفته شده برای واگذاری این واحدها به خبرنگاران را 130 میلیون تومان پرداختی و 40 میلیون تومان وام اعلام کرد و گفت: مبلغ 130 میلیون تومان در قالب دو قسط 65 میلیون تومانی قابل پرداخت است.
مدیرعامل خانه مطبوعات استان بابیان اینکه هر واحد درنظرگرفته شده حدود 80 متر مساحت دارد، عنوان کرد: این واحدها در حال ساخت بوده و هم اکنون حدود 60 درصد پیشرفت دارند.
نیشابوری از خبرنگاران خواست در اسرع وقت جهت ثبت نام به خانه مطبوعات مراجعه کنند و افزود: چنانچه استقبالی از سوی خبرنگاران صورت نگیرد و کمتر از 20 نفر متقاضی دریافت واحد باشند، این سهمیه را از دست خواهیم داد.
نظرات