• چهارشنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-83883
  • خبرنگار : 50181

مدیرکل استاندارد استان:

اولین پروانه استاندارد حدمجاز آلاینده‌ها در محصولات کشاورزیِ کرمانشاه صادر شد

176114
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه  از بررسی جدی حد مجاز آلاینده‌ها در محصولات خام کشاورزی خبر داد و گفت: اولین پروانه استاندارد حد مجاز آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی در کرمانشاه صادر شد.


 به گزارش ایسنا منطقه کرمانشاه، محمودرضا نیازی  با اشاره به تفاهم‌نامه سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی برای تولید غذای سالم و اطمنیان از کیفیت و سلامت محصولات خام کشاورزی، گفت: بررسی حد مجاز آلاینده‌ها در محصولات غذایی از ابتدای امسال در دستور کار قرار گرفت و اکنون با جدیت دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: در این محصولات میزان آلاینده‌ها از قبیل فلزات سنگین، باقیمانده آفت‌کش‌ها، نیترات، مایکوتوکسین‌ها و... بررسی می‌شود.

نیاری با بیان اینکه برای محصولاتی که حد مجاز آلاینده آنها کمتر از میزان استاندارد تعریف شده باشد پروانه استاندارد صادر خواهد شد، افزود: اولین پروانه کاربرد نشان استاندارد حد مجاز آلاینده‌ها، شهریور ماه امسال و برای محصول آلبالو مربوط به يك واحد باغی پنج هکتاری در شهرستان صحنه صادر شد.

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه یکی از الزامات صدور پروانه حد مجاز آلاینده‌ها را انتخاب مدیران کنترل کیفیت تایید صلاحیت شده برای  واحدهای زراعی و باغی دانست که پس از دریافت آموزش‌های لازم، مسئولیت نظارت بر محصولات واحدهای باغی و زراعی را تا زمان برداشت محصول برعهده دارند.

 وی در پایان با بیان اینکه استانداردسازی محصولات کشاورزی همواره از مطالبات مردم و دغدغه مسئولین بوده، اظهار کرد: مردم می‌خواهند بدانند محصول غذایی را با چه کیفیت و مشخصاتی تهیه می‌کنند و همچنین ایمنی و سلامت محصولات کشاورزی تا چه درجه‌ای قابل اطمینان است.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.