• چهارشنبه / ۸ اسفند ۱۳۹۷ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: khalijefars-54016
  • خبرنگار : 50173

تولید سالانه بیش از یک‌میلیون و 600 هزار تن محصولات خارج از فصل در هرمزگان

download

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هرمزگان با تولید سالانه بیش از یک‌میلیون و 600 هزار تن محصولات خارج از فصل رتبه نخست را در کشور دارد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، سید رضا امیرزاد در این خصوص افزود: امسال بیش از 30 درصد محصولات خارج از فصل استان نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از بذر مناسب، بهره‌برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از 80 درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.

امیرزاد اضافه کرد: 29 محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت می‌شود که بادمجان، گوجه‌فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهم‌ترین آن‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: محصولات برداشت‌شده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس هم صادر می‌شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.