• چهارشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: khalijefars-55003
  • خبرنگار : 50169

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی

KE2vj7Ob0ptY

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در حال اجراست.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، محمد جانباز افزود: این طرح که از پانزدهم اردیبهشت در استان آغاز شده است تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی گفت: در طرح تشدید نظارتی ۵۲ نفر کارشناس با ۲۶ تیم ثابت و سیار به‌صورت محسوس و نامحسوس با حضور در نقاط مختلف استان از مراکز عرضه مواد خام دامی سرکشی می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان افزود: ایجاد امنیت سلامت غذایی شهروندان مهم‌ترین هدف اجرای این طرح است.

محمد جانباز از مردم استان خواست تا گوشت‌های سفید و قرمز موردنیاز خود را تنها از مراکز مجاز خریداری کنند و در موقع خرید به برچسب تاریخ روی گوشت توجه نمایند.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد خام دامی به سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی هرمزگان گزارش نمایند.

پویا نیکپور، کارشناس دامپزشکی هرمزگان نیز در این خصوص گفت: گوشت‌های گرم مانند مرغ، بره و دام سبک ۳ روز و گوشت گوساله و شتر ۵ روز تاریخ انقضاء دارند و باید مردم در هنگام خرید به این نکات توجه کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.