• چهارشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: khalijefars-55007
  • خبرنگار : 50169

آغاز برداشت انبه در میناب/ پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۷ هزار تن محصول

636623510296093686

مدیر جهاد کشاورزی میناب گفت: از سطح یک هزار و 700 هکتار از باغات انبه این شهرستان پیش‌بینی می‌شود بیش از 17 هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، عباس مویدی با اشاره به آغاز زمان برداشت انبه نارس (کال) در باغات شهرستان میناب، افزود: ۳۰ درصد محصول انبه از اواسط اردیبهشت به‌صورت سبز برداشت می‌شود و بخش دیگر از آن نیمه دوم خردادماه به‌صورت رسیده برداشت خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی میناب روستاهای بهمنی، شهوار، گلشوار و چلوگاو میشی را از نقاط مهم تولید انبه در شهرستان دانست و عنوان کرد: شهرستان میناب مقام نخست تولید انبه در استان هرمزگان را در کارنامه خود دارد.

وی ارقام محلی این محصول را آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا برشمرد و گفت: پیش‌بینی تولید امسال این نوع محصول 17 هزار تن با عملکرد 10 تن در هر هکتار است.

وی با اشاره به انواع ارقام اصلاح‌شده اظهار کرد: سندری، لانگرا و چوسا از ارقام نهال پیوندی و خارجی این محصول است.

مویدی سطح زیر کشت انبه را مشابه سال گذشته برابر یک هزار و 700 هکتار دانست و بیان کرد: ازآنجایی‌که انبه نارس(کال) در شهرستان میناب از اواسط اردیبهشت برداشت می‌شود اما برداشت انبه رسیده و تازه خوری آن از نیمه دوم خردادماه آغاز و تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی میناب، خاطرنشان کرد: از میوه انبه فرآورده‌های مختلفی ازجمله مربا، کمپوت، عصاره و انواع مختلف چاشنی‌ها تهیه می‌شود و همچنین از میوه‌های نارس و کوچک آن‌هم در تهیه انواع ترشی استفاده می‌شود.

 

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.