به گزارش ايسنا، منطقه كردستان، مرتضي اسلامي منش در بازديد از مركز نوآوري و شكوفايي جهاددانشگاهي استان كردستان ضمن اشاره به اينكه بالغ بر 100 هزار جوان تحصيلكرده بيكار در كردستان وجود دارد، گفت: ارائه طرح راه اندازي مركز رشد و شكوفايي از سوي جهاددانشگاهي كشور مطرح و با توجه به بررسي هاي انجام شده اين مهم به صورت پايلوت در چهار استان مرزي انجام گرفته است.
وي ضمن اشاره به اينكه جهاددانشگاهي از بار علمي بالایي برخوردار است، عنوان كرد: جهاددانشگاهي با توجه به رسالت علمي كه دارد مي تواند در اين طرح موفق باشد و اميدوارم جواناني كه در اين مركز رشد حضور دارند از توانايي هاي اين مجموعه علمي و پژوهشي بهره كافي را ببرند.
مشاور طرح هاي فراگير معاونت جوانان وزارت ورزش در ادامه به برگزاري استارتاپ هایي در زمينه دامپروري و كشاورزي اشاره و بيان كرد: بحث دامپروري و كشاورزي ظرفيت مهمي در اين ديار است اگر ايده جوانان و برگزاري استارت آپ ها در اين مسير باشد ما مي توانيم در آينده شاهد ايده هاي خوبي باشيم.
وي در پايان يادآور شد: راه اندازي اين مراكز در 4 استان كشور در حال حاضر نوپاست و ما انتظار زيادي از تيم ها نداريم و اگر تنها فقط 5 ايده بتوانند روانه بازار کنند براي ما كفايت مي كند.
در ادامه اين نشست چيا سهراب نژاد رئيس جهاددانشگاهي استان كردستان با اشاره به اينكه مراكز رشد و شكوفايي مي تواند جوانان را به سمت اشتغال پايدار سوق بدهد، گفت: امروز خوشحال هستيم كه اين طرح در استان هاي اجرايي شده است كه هميشه جوانان از نبود امكانات گلايه داشته اند حال با فراهم آمدن چنين مراكزي اميدواريم شاهد رشد ايده هاي جوانان باشيم.
سهراب نژاد با بيان اين مهم كه جهاددانشگاهي بهترين امكانات سخت افزاري و برترين مدرس هاي حوزه كارآفريني را در اختيار تيم ها قرار مي دهد، ذكر كرد: رسالت جهاد دانشگاهي كردستان در راه اندازي اين مراكز ايده يابي و پرورش ايده ها است و اميدواريم با برنامه ريزي هاي كه داريم بتوانيم اين جوانان را به كارآفرينان موفقي در جامعه تبديل بكنيم.
نظرات