• جمعه / ۹ آبان ۱۳۹۳ / ۰۵:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: lorestan-51417

خوردن گوشت کمتر به حفظ ذخایر آب مناطق خشک کمک می‌کند

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد خوردن گوشت کمتر به حفظ ذخایر آب مناطق خشک کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، کاهش استفاده از محصولات حیوانی می‌تواند اثر فراوانی بر مناطقی که از کمبود ذخیره آب رنج می‌برند داشته باشد چراکه تولید گوشت در مقایسه با محصولات کشاورزی نیازمند آب بیشتر است.

به گفته محققان دانشگاه آلتو فنلاند ممکن است با تغییر رژیم غذایی همراه با اقدامات دیگر مانند کاهش اسراف و دورریزی غذا بتوان با چالش‌های تأمین تغذیه در آینده مقابله کرد.

ازدیاد جمعیت و تغییرات آب و هوایی احتمالاً فشار وارده بر ذخایر آب را که هم‌اکنون نیز کم است افزایش می‌دهد و رژیم غذایی به‌عنوان یکی از اقداماتی پیشنهادشده به امنیت کافی غذایی برای جمعیت رو به افزایش کمک می‌کند.

انتظار می‌رود که جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۹ میلیارد نفر برسد. با کاهش سهم تولید حیوانی در غذا، مصرف آب‌های بارانی تا ۲۰ درصد کاهش‌یافته و کاهش آب‌های آبیاری به ۱۴ درصد می‌رسد.

به‌عبارت‌دیگر با مصرف غذاهای سبزی دار می‌توان میزان غذای کافی را برای ۱، ۸ میلیارد نفر دیگر بدون افزایش استفاده از ذخایر آب تأمین کرد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.