• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: lorestan-51520

کلم خطر سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش می‌دهد

5459e0b9a97c4

نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان می‌دهد سبزی‌های خانواده کلم خطر سرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش می‌دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان،  کلم بروکلی بدن را در برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) محافظت می‌کند.

فرق کلم بروکلی با دیگر اعضای خانواده خود این است که علاوه بر ترکیبات مغذی مشترک، حاوی مولکول‌های دیگری به نام گلوکوزینولات است که مانع تکثیر سلول‌های سرطانی می‌شوند.

به عقیده این محققان مصرف سبزی‌های خانواده کلم تأثیر زیادی در کاهش خطر سرطان کولون دارد.

در واقع مصرف این سبزی‌های خطر ابتلا به این سرطان را به میزان ۱۶ درصد کاهش می‌دهد. همچنین افرادی که کلم بروکلی بیشتری می‌خورند به میزان ۲۰ درصد کمتر در معرض این سرطان قرار می‌گیرند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.