• یکشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۷ / ۰۶:۳۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: lorestan-79230

کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی با مصرف ماست

679888_552
یک دکترای علوم دامی گفت: مصرف ماست در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی موثر است.

  بهروز یاراحمدی در گفتگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: مصرف ماست با غذاهای گوشتی از نظر علمی پایه و اساس محکمی نداشته و اثر منفی آن بر این مواد معنی ‎ دار نیست.

  وی با بیان اینکه اگر مدتی فاصله بین مصرف آنها باشد بهتر است، افزود: ماست به علت خاصیت سردی که دارد به لطافت پوست کمک می ‎ کند.

  یاراحمدی بیان کرد: مصرف روزانه ماست به مقدار متعادل مانع از ضخیم شدن دیواره رگ گردنی شده و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می ‎ دهد.

  این دکترای علوم دامی تصریح کرد:   مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ماست و فرآورده ‎ های لبنی پروبیوتیک برای سلامت قلب و عروق مفید است.

  وی گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱۰۰ گرم یا بیشتر ماست کم‌چرب تاثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره سرخرگ گردنی دارد.

  یاراحمدی ادامه داد: این فاکتور به نوبه خود در برطرف کردن خطر احتمال امراض قلبی موثر است.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.