• شنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: markazi-65319
  • خبرنگار : 50388

CBR چیست؟

CBR چیست؟

معاون توانبخشی بهزیستی استان مرکزی گفت: هدفCBR  بهبود كيفيت زندگى افراد معلول است.

عباس لطیفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مرکزی عنوان کرد: CBR یا توانبخشی مبتنی بر جامعه، فرايندى براى توسعه خدمات توانبخشى در سطح محلى جهت برابرسازى فرصت‌ها و افزايش حضور افراد داراى ناتوانى‌های مختلف در جامعه است.

وی افزود: طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه تنها در مناطق روستایی با هدف شناسایی معلولین روستایی و ارائه خدمات توانبخشی به این افراد اجرا می‌شود. 

لطیفی گفت: شناسایی به موقع معلولین، آموزش در خانواده، آموزش در خارج از خانواده، تأمین وسایل کمک‌توانبخشی، اشتغال معلولین و فعالیت‌های اجتماعی از اهداف و اقدامات اجرایی در قالب این طرح است.

لطیفی گفت: CBR تمام معلولیت‌ها از جمله معلولیت‌های جسمی‌حرکتی، معلولیت‌های ذهنی و غیره را شامل می‌شود.

وی بیان کرد: طرح CBR در تمامی شهرستان‌های استان به غیر از زرندیه در حال اجرا است و در حال حاضر بالغ بر 10 هزار و 182 نفر در استان مرکزی تحت پوشش طرح CBR  قرار دارند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha