• یکشنبه / ۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: markazi-68159

طرح نظارت بر ذبح شرعی دام در استان مرکزی اجرایی می‌شود

thCA19RSRH

رئیس دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی استان گفت: در ایام محرم بحث نظارت بر ذبح شرعی دام بسیار مهم است و  باید نسبت به سلامت گوشت‌های قربانی اطمینان حاصل شود.

علی‌اصغر حمزه‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه مرکزی، در ارتباط با اجرای طرح نظارت بر ذبح شرعی دام در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی خاطرنشان کرد: هر ساله با فرا رسیدن ماه محرم طرح نظارت بر ذبح شرعی تحت نظر اداره کل دامپزشکی همزمان با سراسر کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به آیین‌نامه بازرسی و معاینه بازرسی گوشت در کشتارگاه‌ها در ارتباط با اجرای طرح نظارت بر ذبح شرعی دام، تصریح کرد: براساس این آیین‌نامه اجرای این طرح به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان گوشت دام‌های قربانی و تأمین بهداشت عمومی انجام می‌پذیرد.

رئیس دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در استان مرکزی 28 اکیپ ثابت، 16 اکیپ سیار، 24 نفر دامپزشک، 25 نفر بازرس بهداشت گوشت و 12 نفر ناظر ذبح شرعی دام وجود دارد.

این مقام مسئول بیان کرد: در استان مرکزی طرح نظارت بر گوشت‌های قربانی در اکیپ‌های ثابت و سیار استان مرکزی از ساعت هفت صبح الی 21 شب به مدت دو روز متوالی در تاسوعا و عاشورای حسینی انجام  می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: مردم می‌توانند با مراجعه به اکیپ‌های مشخص شده اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، نسبت به سلامت گوشت‌های قربانی اطمینان کسب کنند.

کدخبرنگار:10141

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.