امام جمعه اراک با بیان اینکه اگر تورم کنترل شود قطعا در مسیر رشد اقتصادی قرار خواهیم گرفت، اظهار کرد: کاهش هزینهها و صرفهجویی زمینه رشد اقتصادی را فراهم میکند.
وی با بیان اینکه ما همه زیر چتر ولایت و رهبری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستیم، گفت: همه یکپارچه باید در مقابل دشمنان اسلام ایستادگی کرده و وفاداری خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثابت کنند.
دری نجف آبادی ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل مهم فرهنگ، توسعه و پیشرفت علمی و اقتصاد مقاومتی در سال جاری عنوان کرد: دولت تدبیر و امید با این سه هدف و آرمان بزرگ برنامه هایش را تنظیم کرده و می کند.
امام جمعه اراک ضمن تأکید بر ضرورت توسعه و پیشرفت علمی در کشور، گفت: توسعه و پیشرفت علمی در داخل کشور باید منشاء خیر باشد و همه در خدمت آرمانهای امام و رهبری و مسئولین نظام باشند.
وی ضمن اشاره به اقتصاد مقاومتی به عنوان سومین اصل مورد تأکید رهبری، تصریح کرد: فرهنگ زمینهساز انسجام ملی، عظمت ملی، تولید ملی، خوف دشمنان و پیشرفت و توسعه کشور است و اگر فرهنگ نباشد ابعاد دیگر هم لنگ خواهد زد.
دری نجفآبادی مهار تورم بعد از اجرای این سه اصل را امری مهم دانسته و گفت: تورم و رکود دو بلاي بزرگ اقتصادی در جامعه هستند ولي خوشبختانه روند تورمی گذشته کنترل شده است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: ما میهمان فرهنگ عمیق اسلام، قرآن و اهل بیت(ع) و رهبری و قیام عاشورا هستیم.
امام جمعه اراک ضمن تاکید بر ضرورت توسعه علمی، گفت: عظمت کشور در گرو توسعه علم، دانش، فنآوری و تکنولوژی است.
دری نجفآبادی با بیان اینکه بخش عمدهای از تحقق اقتصاد مقاومتی به دولت کارآ و کارآمد برمیگردد، گفت: دولت تاكنون موفقیتهای خوبی داشته و اميد است كه در عرصه بینالمللی گامهای بلندی بردارد.
امام جمعه اراک ضمن تاکید بر برداشتن قدم بعدی دولت در خصوص شکست بن بست رکود عنوان کرد: کشور این ظرفیت را دارد که با مدیریت جدی و مستمر مدیران کارآمد و کاردان و مسئولین مربوطه، سال آینده نه تنها به رشد سه درصدی بلکه طبق پیش بینیهای گذشته به رشد اقتصادی هشت درصدي برسیم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی لازمه رسیدن به رشد اقتصادی مثبت را حل مشکلات در حوزه فرهنگ کار، فرهنگ تولید، فرهنگ کاهش وابستگی به واردات، فرهنگ کیفیت دادن به محصولات صادراتی و فرهنگ بهره وری عنوان کرد.
وی در ادامه ضمن تاکید بر نقش مدیران دستگاههای اجرایی و اداری و ... گفت: اگر بخشی از اختیارات به استانداری داده شود، قطعا دولت و استانداریها آمادگی لازم برای برداشت گامهای بلند در جهت رفع مشکلات بر خواهند داشت.
دری نجفآبادی با بیان اینکه اگر تورم کنترل شود قطعا در مسیر رشد اقتصادی قرار خواهیم گرفت، در پایان خاطرنشان کرد: کاهش هزینهها و صرفهجویی امری فرهنگی است که زمینه رشد اقتصادی را فراهم میکند.
به گزارش ايسنا، محمدحسین مقیمی استاندار مركزي نيز در اين جلسه اظهار کرد: استان مرکزی به واسطه ویژگیهای طبیعی و انسانی در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و گردشگری از ظرفیتهای فعال برخوردار است و به عنوان چهارمین قطب صنعتی و اقتصادی کشور مطرح است.
وی شناسایی واحدهای مشکلدار، بسترسازی لازم برای فروش محصولات واحدهای تولیدی، فعال کردن شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت را از جمله برنامههای کاربردی استان در راستای سیاستهای دولت تدبیر و امید عنوان کرد که با همت مدیران و کارشناسان و حمایت دولت محقق شده است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه وصول درآمدهای استانی در سال 92 نسبت به سال قبل 82 درصد رشد داشته است، گفت: تحقق درآمدهای مالیاتی استان در سال 92 نسبت به سال قبل از 39 درصد رشد برخوردار بوده است.
مقیمی ضمن تأکید بر افزایش تولیدات محصولات کشاورزی در سال 92، گفت: محصولات کشاورزی از نظر وزن 46 درصد و از لحاظ ارزش 65 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی ضمن تأکید بر رشد 21 درصدی سپردههای بانکی استان و رشد 14 درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در سال 92، بهرهبرداری از 395 واحد صنعتی، کشاورزی و گردشگری از ابتدای سال 92 تا پایان شهریورماه جاری را از دیگر موفقیتهای استان برشمرد.
استاندار مرکزی ضمن تأکید بر رفع موانع راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی کاوه در شهرستان ساوه، گفت: فعال كردن این منطقه نقش بسیار مؤثری در توسعه منطقه خواهد داشت.
مقیمی انعقاد قرارداد پروژههای عمرانی و تکمیل زیر ساختهای شهرکها و نواحی صنعتی و آغاز فعالیت اجرایی شهرک صنعتی ساوه به وسعت 1200 هکتار را از دیگر فعالیت ها و دستاوردها عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: برنامهریزی مستقلی برای تقویت محورهای ارتباطی استان از جمله پیگیری مطالعه و اجرای اتصال ریلی اراک- خمین- گلپایگان- اصفهان، پیگیری پروژه قطار سریعالسیر اراک به تهران، توسعه و تطویل باند فرودگاه اراک انجام شده و پیگیری حمل و نقل ریلی شهر اراک در هیئت دولت به تصویب رسیده است.
مقیمی ضمن اشاره به برخی از مشکلات و نیازها ی استان خواستار صدور مجوز بکارگیری نیروی کارشناس به خصوص در فرمانداریها شد که در حال حاضر با مشکل نیروی تخصصی مواجه هستند.
وی ضمن تأکید بر توجه به توسعه دانشگاه اراک و دانشگاه علوم پزشکی خواستار افزایش اعتبارات عمرانی این دانشگاهها شد.
استاندار مرکزی تدوین سند توسعه فرهنگی استان با 654 عنوان برنامه در استان و پیگیری طرح نیمه کاره بیمارستان ولیعصر(عج) اراک به عنوان مطالبه مردم استان در عرصه سلامت و شناسایی و پیگیری قریب به دو هزار طرح نیمهکاره استان مرکزی را از دیگر اقدامات اولویتدار در یک سال اخیر عنوان کرد.
وی یکی از اقدامات یک سال گذشته در عرصه گردشگری استان را پیگیری جدی پهنه گردشگری منطقه گردوی اراک به وسعت 800 هکتار عنوان کرد و گفت: برنامهریزی برای ایجاد دو هزار هکتار فضای سبز در منطقه غرب اراک با مشارکت صنایع پتروشیمی و پالایشگاه شازند و اجرای تعهدات فضای سبز مصوبات طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک از دیگر برنامههای اولویتدار است.
مقیمی ضمن تاکید بر حجم سرمایهگذاری بسیار در فرودگاه اراک، اظهار کرد: تدابیری اتخاذ شود که پروازهای حج و عتبات از فرودگاه اراک صورت پذیرد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود دو هزار و 900 واحد صنعتی در استان با تزریق 10 هزار میلیارد ریال سرمایه در گردش میتوان تا حدودی مشکلات بخش صنعت را حل کرد.
نظرات