نمایندهی ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مسئولین باید در چارچوب موازین دولتی عمل کرده و با هوشیاری کامل طرحها و پروژههای عمرانی را پوشش داده و در کنار اعتبارات ملی از سرمایههای مشارکتی برای ساخت پروژههای عمرانی استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان (ایسنا)-منطقه مرکزی، جلسهی کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی با حضور نمایندهی ولی فقیه در استان مرکزی در شهرستان تفرش برگزار شد.
آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی با اشاره به مسئولیتهای شخصی هر انسان، افزود: انسان یک موجود مسئول است که علاوه بر مسئولیت شخصی در نهاد یا سازمان محل فعالیت خود مسئولیت دوچندانی برعهده دارد.
وی نهادها و سازمانهای استان را اعضای پیکره یک جامعه عنوان کرد و گفت: نهادها و سازمانهای موجود در جامعه را تشکلهایی عنوان کرد که بدلیل برقراری همبستگی اجتماعی بین آنها، مسئولیت مسئولین افزایش پیدا میکند و از حالت انفرادی خارج میشود.
امام جمعه اراک ارتقای شاخصهای فرهنگی را مسئولیتی همگانی دانست و بیان کرد: شانهخالی کردن از بار مسئولیت شاید در این دنیا ممکن باشد ولی در دادگاه عدل الهی غیر ممکن است.
این مقام مسئول عنوان کرد: ما مسئولین استان مرکزی رسالتهایی برعهده داریم که برای اجرا کردن آنها باید تلاش کرده و برای سال آینده برنامهریزی لازم را بعمل آوریم.
وی در خصوص مسئلهی هستهای گفت: هرچه ما در این حوزه کوتاهی کنیم، تحریمات دورهای از سوی دشمن اجرایی میشود پس مسئولین باید با هوشیاری کامل عمل کرده و از موضع خود کوتاه نیایند تا حق مردم ایران پایمال نشود.
این مقام مسئول به موضوع یارانهها اشاره کرد و گفت: پرداخت یارانه بار سنگینی بر دوش دولت است . درآمد دولت از یارانه 28 هزار میلیارد تومان بوده اما پرداخت دولت از یارانه 48 هزار میلیارد تومان بوده است.
به گزارش ایسنا، امام جمعهی موقت شهرستان تفرش نیز در این جلسه با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال اقتصاد و فرهنگ، افزود: باید توجه مسئولین نسبت به مسائل فرهنگی و اقتصادی افزایش پیدا کند.
این مقام مسئول ، انقلاب امام حسین(ع) را یک انقلاب فکری و فرهنگی دانست و بیان کرد: پیام عاشورای حسینی چیزی جز اصلاح فکر، رشد باورهای دینی و امر به معروف و نهی از منکر نیست.
خطیب جمعهی شهرستان تفرش افزود: تا زمانیکه رشد و تحول در کار فرهنگی صورت نپذیرد کار فرهنگی به تبلیغ تبدیل نمیشود. باید مدیریت فرهنگی به دست بزرگان و عالمان دینی سپرده شود.
وی خاطرنشان کرد: انتظار میرود به شهرستان تفرش توجه ویژهای شود چرا که تأکید بر پرورش نخبگان فضای مناسبی برای نخبهپروری در این شهرستان ایجاد کرده است و باید از این هفتهی فرهنگی استفاده بهینه شود .
به گزارش ایسنا، محمد حسین مقیمی استاندار مرکزی نیز توجه لازم به درمانگاههای شهرستان تفرش را از اقدامات مهم برشمرد و گفت: عملیات اجرایی این درمانگاهها آغاز شده است.
وی در ادامه به بیانات امام جمعه موقت این شهرستان اشاره کرد و گفت: با تأمین اعتبارات لازم باید امامزادهی شهرستان تفرش به یک مجموعهی تفریحی، سیاحتی و زیارتی تبدیل شود.
مقیمی با اشاره به اینکه ساخت و تجهیز کتابخانهها وظیفهی اصلی شهرداریها محسوب میشود، بیان کرد: نیم درصد اعتباری از درآمد شهرداریها به ساخت کتابخانه اختصاص پیدا کرده است.
استاندار مرکزی کمک شهرداری در راهاندازی و ایجاد کتابخانه را کمک در جهت ترویج و ارتقای سطح فرهنگی شهرستان تفرش دانست .
این مقام مسئول شهرستان تفرش قطب فرهنگی است و باید کمبودهای فرهنگی این شهر شناسایی و پیگیری شود تا پس از این با مشکلات خاصی مواجه نشود.
مقیمی به توسعهی راههای شهرستان تفرش اشاره کرد و گفت: این مسیرها مناسب مردم این شهرستان نیست و باید تدابیری اندیشیده شود تا قبل از تصویب برنامهی ششم اجرای پروژهها و احداث راههای شهری استان مرکزی در اولویت قرار گیرد.
وی در پایان به بحث اشتغال در شهرستان تفرش اشاره کرد و گفت: از آن جهت که تفرش یک شهر صنعتی نیست، با حمایت و شناسایی سرمایهگذاران و برطرف کردن نیازهای آنان، ترویج صنایع دستی و مشاغل خانگی میتوان وضعیت اشتغال را در این شهرستان بهبود بخشید.
به گزارش ایسنا، نمایندهی شهرستانهای تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: این شهرستان در حوزهی فرهنگ از قدمت دیرینه برخوردار است.
عباس صلاحی بیان کرد: برخورداری این شهرستان از جاذبههای گردشگری و آیینهای مذهبی پتانسیلهای مطلوبی را برای این شهرستان رقم زده است.
صلاحی اضافه کرد: افراد تحت پوشش کمیتهامداد و بهزیستی این شهرستان با تخصیص بودجههای دولتی خودکفا شده چرخههای تولید را میچرخانند.
به گزارش ایسنا، استاندارمرکزی دفتر نماینگی میراث فرهنگی و گردشگری تفرش را در این سفر افتتاح کرد.
کدخبرنگار:10143
.
نظرات