به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار" اسدالله هادينژاد" در جلسه كميته مقابله با عرضه مواد مخدر استان مركزي با اشاره به اولويت كشور در راستاي مقابله با مواد مخدر به عنوان يكي از مهمترين آسيبهاي اجتماعي، افزود: ستاد مقابله با مواد مخدر با همكاري و تعامل دستگاههاي امنيتي و نهادهاي ذيربط اقدامات گستردهاي را براي پيشگيري و مقابله با عرضه مواد افيوني در كشور انجام داده است.
وي با بيان اينكه افغانستان با توليد سالانه 90 درصد ترياك جهان، بزرگترين توليد كننده موادمخدر به شمار ميرود، بيان کرد: باتوجه به همجواري اين كشور با جمهوري اسلامي ايران لازم است اقدامات مقابلهاي گستردهاي در مرزهاي همجوار نيز صورت پذيرد.
سردار هادي نژاد با اشاره به اقدامات امنيتي مطلوب در مرزها اظهار کرد: با تمهيدات اجرايي انديشيده شده بين 70 تا 80 درصد از كشفيات مواد مخدر در کشور مربوط به استانهاي مرزي كشور است.
وي تصريح كرد: 35 درصد از توليد ترياك افغانستان براي عبور وارد ايران ميشود كه لازم است با تشديد تمهيدات مقابلهاي در مناطق مرزي كشور مواد مخدر به داخل كشور راه پيدا نكند.
معاون مقابله با عرضه و امور بين الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور در ادامه اين جلسه از كشف 550 تن انواع مواد مخدر در 9 ماهه نخست امسال در كشور خبر داد و گفت: اين اقدامات حاصل تلاش و انسجام همه جانبه دستگاهها در زمينه مقابله با اين معضل خانمانسوز در كشور است.
وي خاطرنشان كرد: در راستاي دستگيري قاچاقچيان لازم است با توجه به كسب مال اين افراد از طريق قاچاق مواد افيوني اموال اين افراد شناسايي و اقدامات لازم در اين زمينه انجام شود.
هادي نژاد با تاكيد بر افزايش تعاملات با دستگاه قضائي در راستاي مقابله با مواد مخدر اظهار کرد: براي تسهيل در روند اقدامات مقابلهاي با معضل مواد مخدر، برنامههاي مقابلهاي بویژه در استانهاي شرقي باید تخصصي شود که اين كار نيازمند همكاري و همراهي همهجانبه تمامي مسئولان است.
معاون مقابله با عرضه و امور بينالملل ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور در پايان به تقويت کنترل گلوگاهها در محورهاي داخلي كشور به عنوان عاملي مهم و بازدارنده در ورود مواد مخدر به كشور تاکيد کرد و افزود: تجهيز و طراحي اين گلوگاههاي سيار در استانهاي شرقي از مهمترين اقدامات كنترلی در داخل كشور است كه لازم است به زودي در این رابطه اقدام شود.
نظرات