امام جمعه ساوه گفت: کاهش فقر و دوری از آسیبهای اجتماعی از برکات ترویج و پرداخت زکات در جامعه است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی در همایش زکات و تجلیل از عاملین و خیرین زکات شهرستان ساوه با اشاره به اینکه فقر منشا بروز بسیاری از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی است، اظهار کرد: پرداخت زکات موجب برطرف کردن نیازهای مردم شده و فقر را کاهش میدهد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه زکات نماد عدالت اجتماعی است، تصریح کرد: فریضه مهم زکات در آیات و روایات قبل از امر به معروف و نهی از منکر آمده است و احیای آن بستر ساز کاهش آسیبهای اجتماعی است.
امام جمعه ساوه از زکات به عنوان کلید رحمت الهی تعبیر کرد و افزود: پرداخت زکات و ترویج آن موجب پاک شدن جان و مال انسان میشود.
وی در ادامه با اشاره به مشارکت بالای کشاورزان و باغداران شهرستان ساوه در احیای زکات اظهار کرد: ساوه در پرداخت زکات به ویژه زکات مستحبی رتبه بالایی را در سطح استان به خود اختصاص داده است.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: غدیر تنها یک رویداد تاریخی و گذرگاه نیست، بلکه یک روز طلایی برای تاریخ اسلام است. اگر در روز غدیر به جانشینی امیر المومنین(ع) می پردازیم و جشن می گیریم باید بدانیم فلسفه غدیر چیست.
علی میرزایی با تاکید بر اینکه بصیرت افزایی و آگاهی بخشی مهمترین درس غدیر است، افزود: غفلت و عدم شناخت یا بی بصیرتی انسان را به گمراهی و جهالت میکشاند که نمونه آن ماجرای خانه نشینی ۱۴ ساله مولا علی (ع) است که به ما فهماند که اگر جامعه بصیرت نداشته باشد دچار گمراهی می شود.
وی تصریحج کرد: امروز شیعیان مولا باید بدانند شناخت درست امامت و ولایت یک وظیفه همگانی است. درس بزرگ غدیر امام شناسی است و نباید جامعه به ویژه خواص دچار خطای محاسباتی و تحلیل در اشتباه شوند.
فرماندار ساوه در ادامه به احادیث معتبر و متواتر در خصوص زکات اشاره کرد و افزود: اقتصاد جامعه اسلامی بر مبنای زکات است و موجب بیمه شدن اموال انسان می شود.
وی افزود: پرداخت زکات توفیق الهی است و موجب تطهیر اموال انسان خواهد شد و پرداخت کنندگان و احیاگران این فریضه الهی در روز جزا در پیشگاه خدا مقربتر خواهند بود. تمکین به این امر الهی و فریضه موجب پیاده سازی احکام الهی و زمینه ساز سعادت انسان است.
نظرات