رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: در ۴ماهه ابتدای امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد تصادفات منجر به فوت در استان مرکزی کاهش یافته است .
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سرهنگ ایرج کهریزی در چهارمین جلسه کمیسیون ایمنی، حمل و نقل و سوانح و اولین جلسه شورای راهبری ترافیک استان مرکزی اظهار کرد: از مجموع ۶ هزار و ۳۲۸ کیلومتر راه اصلی، بزرگراه، آزاد راه و راه روستایی در استان ۲۰۷ کیلومتر معادل سه درصد این راه ها را آزاد راه، ۴۶۲ کیلومتر معادل هفت درصد بزرگراه، ۴۳۷ کیلومتر معادل هفت درصد راه اصلی، ۸۱۴ کیلومتر معادل ۱۳ درصد راه فرعی و چهار هزار و ۴۴۸ کیلومتر معادل ۷۰ درصد را راه های روستایی تشکیل داده و همچنین 83 درصد راههای استان راه فرعی و روستایی دو طرفه هستند. 11 درصد راهها یکطرفه و 89 درصد دوطرفه و پرخطر هستند.
وی افزود: 24 دستگاه دوربین نظارت تصویری و 26 دستگاه دوربین ثبت تخلف در استان مرکزی نصب شده است. در استان مرکزی تنها 338 معادل 5 درصد از راههای استان تحت پوشش کنترل هوشمند است. ۱۱ دستگاه این دوربین ها در آزاد راه تهران - سلفچگان، هشت دستگاه جاده ساوه - همدان، ۲ دستگاه جاده اراک - سلفچگان و پنج دستگاه در جاده اراک - توره - بروجرد نصب شده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: اکنون ۳۲ نقطه حادثه خیز در این استان شناسایی و تمامی این نقاط با نصب تابلو و علائم آشکار سازی شده اند.
کهریزی بیان کرد: در حال حاضر ۶۲ دستگاه تردد شمار در جاده های استان مرکزی وجود دارد که بر اساس آمار این دستگاهها در روزهای عادی ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه در جاده های استان تردد می کنند.در سال گذشته 211 میلیون تردد در استان مرکزی صورت گرفته که 17 درصد افزایش را نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن نشان میدهد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: در سال گذشته 474 نفر در جادههای استان جان خود را از دست دادهاند که این میزان از ابتدای سال جاری 143 نفر بوده است.امسال 74 میلیون تردد در جادههای استان ثبت شده که 6 میلیون معادل 8 درصد افزایش داشته است.
کهریزی اضافه کرد: سهم تردد وسایل نقلیه سنگین در جاده های کشور 16 تا 18 درصد است که سهم تردد این خودروها در جاده های استان مرکزی بین ۲۵ تا ۲۸ درصد است. این استان در متوسط تردد وسایل نقلیه سنگین، رتبه سوم را در سطح کشور دارد.
وی گفت: تردد وسایل نقلیه سبک در جاده های استان مرکزی در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ حدود ۱۱ درصد و وسایل نقلیه سنگین ۲۵ درصد افزایش داشته است.
به گزارش ایسنا، رئیس پلیس راهور استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در 4 ماهه نخست سال جاری شهرستان اراک با ۵۷ درصد و ساوه با ۲۳ درصد بیشترین حوادث رانندگی منجر به فوت را به خود اختصاص دادهاند.
سرهنگ سید علی حسینی بیان کرد: عدم رعایت حق تقدم ۳۱ درصد ، عدم توجه به جلو ۲۴ درصد و سایر موارد ۲۳ درصد علت تصادفات در شهرهای استان مرکزی را به خود اختصاص داده اند. بیشترین تصادفات در شهرهای استان مرکزی بین ساعت های ۱۸ تا ۲۰، ۱۵ تا ۱۸، ۱۲ تا ۱۴ و ۲۰ تا ۲۴ رخ داده است.
نظرات