مجمع انتخابی هیئت ورزش کارگری استان مرکزی با حضور رییس فدراسیون برگزار و مجید اسدی تنها کاندیدای این انتخابات با 18 رای از 20 رای به عنوان رییس هیئت استان انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، جواد رمضی رئیس فدراسیون ورزش کارگری در مجمع انتخابی هیئت ورزش کارگران استان مرکزی که در محل سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، گفت: مجموعه فدراسیون ورزش کارگری کار خود را از سال 91 با رسالت توسعه ورزش همگانی در بین جامعه کار و تلاش کشور به طور رسمی آغاز کرد.
وی با اشاره به اینکه مجمع هئیت ورزش کارگری استان مرکزی بعد از گذشت هفت سال برگزار شد، اظهارکرد: از این به بعد این مجمع فعالیت خود را به طور رسمی ادامه خواهد داد و هفت سال عدم برگزاری مجمع نشان میدهد که جای کار بسیاری وجود دارد.
رئیس فدراسیون ورزش کارگری با بیان اینکه درحال حاضر فدراسیون ورزش کارگری 31 هیئت ورزش کارگری فعال دارد، افزود: 27 انجمن ورزشی طبقه بنده شده در سه نهاد بین المللی درحال فعالیت هستند.
رمضی با اشاره به اینکه فدراسیون مسئولیت پرداختن به ورزش کارگری را در سطح کلان دارد، خاطرنشان کرد: فدراسیون ورزش کارگری نیازمند یکسری اقدامات زیرساختی و پایهای بود که اولین اقدامی که صورت گرفت حذف ورودیهای مسابقات قهرمانی کشوری بود.
وی همچنین گفت: در سمیناری که در اسفندماه سال گذشته در یزد برگزار شد برای تدوین و تصویب تقویم سالیانه سال 98 حدود 95 رقابت ملی را مصوب کردیم.
رئیس فدراسیون ورزش کارگری در رابطه با اطلاع رسانی نامناسب مسابقات قهرمانی کشور، تاکید کرد: به جرات برای هر مسابقه قهرمانی کشور حداقل از یک ماه قبل از برگزاری، آیین نامه را به استان ارسال کردیم.
رمضی با تاکید بر لزوم تقویت و رشد ورزش در کارخانجات بر لزوم پیگیری جدی اجرای قوانین بالادستی افزود: بیش از دو دهه از تاریخ ابلاغ آیین نامهای که سال 71 ابلاغ شده گذشته که در تضاد با برخی از قوانین موخر است و خیلی اجرایی نیست. قول داده شده که در شورای عالی ورزش کشور مطرح شود و بر ضرورت مطرح شدن آن در هیئت دولت و تصویب شدن آن در شورای عالی تاکید شود.
به گزارش ایسنا، عابد حقدادی مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: بیش از 3 هزار واحد صنعتی در استان وجود دارد و کار در ورزش کارگری استان مرکزی با استانهایی که شاید جمعیت کارگری آنها به 5 درصد جمعیت کارگری این استان نرسد متفاوت است .
وی با اشاره به اینکه توقع جامعه کارگری و به ویژه ورزشکاران این قشر از اداره کل ورزش و جوانان این است که در این دوره چهارساله ورزش کارگری استان با روش و رویکرد جدیدی مواجه شود، افزود: تشکیل هیات رئیسه قوی و جدی با هدف آورده بیشتر برای ورزش کارگری استان و همچنین تشکیل انجمنهای ورزشی متوازن با رشتههای ورزشی فعال در استان از مهمترین خواستههای اداره کل ورزش و جوانان استان از هیات ورزش کارگری است .
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با بیان اینکه اگر ظرفیتی که در بند ب تبصره 38 در حوزه بازنگری جدید قانون ارزش افزوده است احیا نشود، ورزش کارگری و حتی ورزش کل کشور آسیب خواهد دید، خاطرنشان کرد: به نوعی استان مرکزی از این ظرفیت در ورزش حرفهای خود بهره میبرد.
حقدادی همچنین در رابطه با ارتقای سطح ورزش همگانی در بین کارگران استان گفت: این برنامه از موضوعات قابل توجه است و صرف برگزاری همایش و جشنواره با وجود اینکه در راستای فرهنگسازی اموری ضروری است ولی منجر به ارتقا سطح ورزش همگانی در بین کارگران نخواهد شد .
وی از آمادگی برای برگزاری همایش ورزش همگانی با رویکرد ورزش کارگری در اراک و سایر شهرستانهای استان خبر داد و اظهار کرد: هدف از اینکار این است که قشر کارگری استان که جمعیت بسیار بزرگی دارد دیده شود و اینگونه بتوانیم فرهنگ انجام مسئولیت اجتماعی را در استان تقویت کنیم .
به گزارش ایسنا، محمدتقی آبایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: در سه سال گذشته مجموعه انجمنهای ورزشی کارگری استان را به 40 انجمن افزایش دادیم و شرکتهای ایرالکو، واگنپارس و ماشینسازی همکاری خوبی با ورزش کارگری استان داشتند .
وی با اشاره به اینکه در بحث ماده 154 عملکرد قابل قبولی داشتیم، بیان کرد: در رابطه با اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده، تبصره 2 ماده 38 را حذف کردند و این موضوع در مجلس شورای اسلامی در دست پیگیری است. باید درنظر داشت که بالغ بر 40 درصد ورزشی که در استان و کشور انجام می شود ورزش کارگری است .
نظرات