• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۳ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: mazandaran-26359
  • خبرنگار : 50201

مشاور عالی وزیر جهاد کشاوزی:

بهره گیری از تجربیات بین المللی و مشاوران حفظ نباتات در دنیا بسیار تاثیر گذار است


مشاور عالی وزیر جهاد کشاوزی گفت: بهره گیری از تجربیات بین المللی و مشاوران حفظ نباتات در دنیا بسیار تاثیر گذار است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران ،شریعتمدار امروز 27 آبان ماه 93 در سی و پنجمین سمینار سالیانه حفظ نباتات کشور که درمرکز اموزش سازمان بهزیستی بابلسر برگزار شد اظهار
داشت: سازمان حفظ نباتات به عنوان سازمان خادم برای کشور است.
وی ادامه داد:باید از ظرفیت بخش خصوصی برای سیاست گذاری و برنامه ریزی استفاده شود.

مشاور عالی وزیر جهاد کشاوزی با بیان اینکه سیستم های پیش اگاهی باید با استفاده از ابزار مدرن در سازمان حفظ نباتات وجود داشته باشد گفت: بسیاری از کنترل آفات در دنیا از طریق سیستم پیش آگاهی انجام می شود.
شریعتمدار افزود: استفاده از افت کش ها باید در قالبIPM باشد که متاسفانه این امر در کشور ما مشخص شده نیست.
وی اظهار داشت: باید هماهنگ با پیشرفت های علمی از مسایل حفظ نباتات با دنیا باشیم که متاسفانه کمی عقب هستیم.
مشاور عالی وزیر جهاد کشاوزی ادامه داد: بهره گیری از تجربیات بین المللی و مشاوران حفظ نباتات در دنیا بسیار  تاثیر گذار و سودمند خواهد بود.
شریعتمدار خواستار استفاده از آخرین ابتکارات و تکنولوژی بروز دنیا از کنترل عوامل خسارتزا شده است.
وی با بیان اینکه منابع آبی در بخش کشاورزی باید ساماندهی شود و حل ان در دقیقه نود بروز مشکل صورت نگیرد گفت: تا دهه 60 میزان آب مورد نیاز هر فرد جهت تامین امنیت غذایی 6 متر مکعب در روز بوده در حالی که اکنون به 3 متر مکعب در روز رسیده است که این امر نگران کننده است.
مشاور عالی وزیر جهاد کشاوزی افزود: نباید بگذاریم از طریق عوامل خسارتزا به مزارع و باغات لطمه وارد شود
کدخبرنگار: 49004

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.